2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست
اخه من ازش شکایت اینا نکردم که دادگاه بهش بگه کی بیا آزمایش بده فعلا درحد یه شک هست فقط چون خودش مید ...

عزیزم از داروخانه کیت ده گانه اعتیاد بگیر

هرموقع شک کردی توخونه بگو 

جلوی خودت  توی لیوان یکبار مصرف ادرار کنه و کیت و بزن توی لیوان اگه یه خط افتاد مثبته...

کاملا دقیق هست و به هرنوع موادی اعتیاد داشته باشه معلوم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام در خدمتم بپرس

سلام 

همسرم قبل از ازدواج اعتیاد داشت ازمشروب و حشیش شروع کرد تا رسید به هروئین و من بعداز ازدواج بهش شک کردم ولی انکار میکردتا اینکه خودم دیدمش داره مصرف میکنه و کمکش کردم ترک کرد و فرستادمش جلسه و کلاس قدم...

خودمم میرفتم

ولی بعد از چهارسال لغزش کرد و میگه بخاطر اینکه نتونستم جلوی وسوسم و بگیرم،بخاطر زود انزالی،بخاطر اینکه نعشگی رو دوس دارم.....

اینبار حدود دوسه سال سورچه کشید و سه چارماه اخر شیشه

و بعدم متادون و ترامادول...

الانم حدود ۴ماهه توی کمپ ترک کرد...البته کمپ اجباری،برادرش بردش...یکماه توی کمپ موند...

منم داشتم کارای طلاق ومیکردم ک متاسفانه نشد و درقبال فرصتی که بهش دادم حق طلاق و حضانت پسرمو گرفتم...

خلاصه الان میگه جلسات ان ای رو قبول ندارم وابستگی میاره و منم دلم میخاد گاهی مشروب بخورم که خلاف اصول برنامس...

پیش دکتر و اینچیزام نمیره

خیلیم سیگار میکشه روزی یه پاکت...

هنوز به من شکاک و بدبین و گاهی خلق و خوش بهم میریزه...

موقعی ک مصرف میکرد سره کارم میرفت خرج زندگیو درمیاورد و خیلی بابای خوبی هس برای پسرم...

ولی این اخریا دیگه خیلی ازبین رفته بود و یکارایی میکرد🤦‍♀️

بنظرشما این ادم میتونه بدون دکتر و ان ای توی ترک بمونه؟

سلام  همسرم قبل از ازدواج اعتیاد داشت ازمشروب و حشیش شروع کرد تا رسید به هروئین و من بعداز ازد ...

کسی ک چهار سال پاک بود و لغزش کرد فک نکنم سیگار و مشروب در حد متعادل بزار مصرف کنه ولی باید هواست بهش باشه دور مواد نره اصلا بدون ان ای و کمپ اجباری نمیشه دکتر ک حرفش نزن اون مورفین میده ک عین همون مواده.ببین این دوستای داره ک میزارنش لغزش کنه صدرصد باید نزاری بااونا رفت آمد یا ارتباط داشته باشه

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
کسی ک چهار سال پاک بود و لغزش کرد فک نکنم سیگار و مشروب در حد متعادل بزار مصرف کنه ولی باید هواست به ...

خودش شماره ساقی و پاک کرد و بلاک کرد...

توی محل کارش لغزش کرد و همکارش اخراج شد همونکه اعتیاد داشت...

الانم همش سره کاره خودشو با کار سرگرم میکنه مثلا ازصبح تا ۱۲شب سره کاره....قبلا شیفت کارش هم همینطور بود...

والا من هرچی میگم به من گوش نمیده و بهش برمیخوره مثلا گفتم سیگارتو کم کن که گفت بتو ربط نداره...

مشروب و توی جشن وعروسی میخوره نه هر روز

ولی سیگارخیلی میکشه...

خیلیم مغروره و بخودش اطمینان داره که هرگز سمت مواد نمیره...چون میگه من خیلی سختی کشیدم توی کمپ،دوری شما،واینکه میخواستی طلاق بگیری....

ولی من نمیتونم بهش اعتماد کنم

خودش شماره ساقی و پاک کرد و بلاک کرد... توی محل کارش لغزش کرد و همکارش اخراج شد همونکه اعتیاد داشت. ...

ببین واسه ترک کردن باید خودش بخاد ۹۰درصد به اراده بستگی داره اینگه اینجور حرف میرنه به ضرر خودشه وقصد ترک نداره داره باخودش لج میکنه اگردیدی دست نمیکشه شب ک خابید بزنگ کمپ اجباری اکیپ دارن میان کت بسته میبرنش اجازه تلفن و ملاقات بهش نده

ببین واسه ترک کردن باید خودش بخاد ۹۰درصد به اراده بستگی داره اینگه اینجور حرف میرنه به ضرر خودشه وقص ...

یعنی الانم مصرف میکنه؟؟؟؟؟؟

اشتهاش زیاد شده چاق شده  خوابش منظم شده...قبلا اینجور نبود...

ولی همیشه اونموقه ها که مواد مصرف میکرد من میدیدم بالاس بینیش سرخ میشه

الانم چن روزیکبار همون سرخی و کنار چشمش روی بینیش میبینم و میگم شاید داره کنترل شده مصرف میکنه...

ببین واسه ترک کردن باید خودش بخاد ۹۰درصد به اراده بستگی داره اینگه اینجور حرف میرنه به ضرر خودشه وقص ...

ببینید یه سوال....

تا حالا شده کسی اعتیاد داشته باشه حالا به هرموادی..‌همسره من که صنعتی مصرف میکرد...بدون جلسات بدون کنگره بدون هیچی بتونه توی ترک بمونه؟؟؟؟؟شما دیدین یا شنیدین کسی بتونه توی ترک بمونه فقط با اراده خودش؟

اخه میگن درمان نداره فقط متوقف میشه بیماری اعتیاد...نمونش همسره خودم باوجود جلسات و کلاس قدم و سنت لغزش کرد...

یعنی الانم مصرف میکنه؟؟؟؟؟؟ اشتهاش زیاد شده چاق شده  خوابش منظم شده...قبلا اینجور نبود... ولی ...

زیاد حرف میزنه یا مثلا چت میکنه به یک چیزی؟خب احتمال داره مصرف میکنه ولی ن زیاد 

ببینید یه سوال.... تا حالا شده کسی اعتیاد داشته باشه حالا به هرموادی..‌همسره من که صنعتی مصرف میکرد ...

اصلا بدون کنگره و ان ای جلسات غیر ممکنه امکان نداره باید بره کمپ جایی اصلا اینا میرن کمپ اونجا  پر معتاد همدرد بعد میان لغزش میکنن میخای توخونه ترک کنه

اصلا بدون کنگره و ان ای جلسات غیر ممکنه امکان نداره باید بره کمپ جایی اصلا اینا میرن کمپ اونجا  ...

یعنی هنوز ترک نکرده؟😳

اصلاو ابدا نمیره جلسه و کنگره...

من خیلی تلاش کردم تو زندگیم ده سال با استرس و شک باهاش کناراومدم و ارهمه لحاظ حمایتش کردم

خودم میگرن عصبی گرفتم...

اگه داره مصرف میکنه یا لغزش کرده از کجا بفهمم..؟،،؟؟؟.

بعدشم جدامیشم دیگه توان زندگی کردن باهاش رو ندارم

یعنی هنوز ترک نکرده؟😳 اصلاو ابدا نمیره جلسه و کنگره... من خیلی تلاش کردم تو زندگیم ده سال با استر ...

یهو ببرش ازمایش یا روزای ک خیلی شنگوله بهش لیمو یا ماست بده ببین میخوره