2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری میشه متوجه شد که معتاد هست یا نه آزمایش نشون میده؟ پارتی بازی نمیکنن مثلا پول بدن به یکی که جو ...

نه تو ازمایش پارتی بازی نمیکنن فقد ادم معتاد ۷۲ساعت نکشه جواب منفی میشه قرض اوژانسی خانمها گرت لیمو اکه بخوره هم جواب منفی میشه هروقت دیدی شنگوله و سرحال لیمو یاماست بهش بده ببین میخوره یا همون موقع بعش بگو پاشو بریم ازمایش  اکر دیدی بعضی روزا عصبی بفضی روزا بیخود بی جهت شتگول اینم مشکوکه

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
نه تو ازمایش پارتی بازی نمیکنن فقد ادم معتاد ۷۲ساعت نکشه جواب منفی میشه قرض اوژانسی خانمها گرت لیمو ...

اخه هرشب از خواب بیدار میشه شیر و عسل قاطی میکنه با نون تیلیت میکنه میخوره یا صبح ها شیر میخوره غذایی درست کنم که ماستی باشه میخوره فقط بعضی وقتا ماست نمیخوره عاشق شیر موز اینا هست از ترشی زیاد خوشش نمیاد مشروب هم میخوره بعضی وقتا قبلا هر روز مشروب می‌خورد که باهاش دعوام شد دیگه قسم خورد که نخوره یا هرکاری میکنه جلو خودم باشه الان نهایتا ماهی یه بار مشروب میخوره کسی که مشروب میخوره میتونه معتاد باشه؟ 

چجوری میشه متوجه شد که معتاد هست یا نه آزمایش نشون میده؟ پارتی بازی نمیکنن مثلا پول بدن به یکی که جو ...

بعد ترک علایم خاصی نداره ولی اکه صنعتی مثل شیشع و هرویین باشه بعد ترک هم ی حالات روانی بهش دست میده جون شیمیایی هست مثلا لباس بلد نیست بپوشه همیشه تنهایی دوسداره توحمع عصبی میشه  وکلاادم سابق و نرمالی نمیشه

اخه هرشب از خواب بیدار میشه شیر و عسل قاطی میکنه با نون تیلیت میکنه میخوره یا صبح ها شیر میخوره غذای ...

اره زیاد چون الکل داره به مواد حال میده ببین همون روزای  ک ماست نمیخوره مشکوکه یا ترشیجات ک نمیخوره نعشه اس بخوره خمار میشه

بعد ترک علایم خاصی نداره ولی اکه صنعتی مثل شیشع و هرویین باشه بعد ترک هم ی حالات روانی بهش دست میده ...

نه اتفاقا به تیپ و ظاهرش زیاد اهمیت میده مثلا یه دفعه میبینی سه تا جفت کفش میخره شلوار میخره واسه خودش لباس اینا میگیره کلا 

اره زیاد چون الکل داره به مواد حال میده ببین همون روزای  ک ماست نمیخوره مشکوکه یا ترشیجات ک نمی ...

پس شیر که میخوره چی؟ 

متوجه نشدم یعنی آدمی که معتاد به شیشه باشه میتونه مشروب هم بخوره؟ 

نه اتفاقا به تیپ و ظاهرش زیاد اهمیت میده مثلا یه دفعه میبینی سه تا جفت کفش میخره شلوار میخره واسه خو ...

ببین باید حرکاتشو ببینم ک بهت بکم اره یانه ببینمش میفهم میکشه یانه وعلایمش بهت گفتم