2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 286 پست
یعنی اگر حضانت رو بشوهرم ندن پدرش بخواد میتونه بچه منو بگیره؟

اگ شوهرتون خدایی نکرده فوت کرده باشه ک اره ولی معتاد باشه فک کنم ب پدر مادر بدن اگ پدر صلاحیت نداشته باشه مگه دادگاه تعیین کنه بچه کنار مادرش راحت تره یا خود شوهرتون حضانت و ب شما بده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ترک میکنه اکه کمکش کنی ک کنارش باشی یک معتاد بیماره من ۱۵سال هرویین کشیدم ترک کردم

هروئین و ترک کردی؟؟؟؟؟😶😶😶😶

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۱سالشه، اونجور که خودش میگه و من متوجه شدم از ۱۹سالگی اهل این چیزا بوده و مشروب و عرق ومواد و همچی ...

خب فرستادیش کمپ اجباری؟۹۰درصد ترک به اراده شخص بستگی داره این حدااقل باید ۶ماه تو کمپ بمونه یهو نمیشه ترک کرد کم کم ترحم نکن دلسوزی نکن بزار بمونه ملاقات نرو موبایل بهش نده خاست سیگار بکشه بزار بکشه تنها نزار بمونه بزار همیشه مشقول باشه رفیق بازی نکنه تنها نره بیرون پیاده روی اجیل و ادامس بهش بده

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
علائم مصرف هرویین چیه ؟ 

تیک عصبی کبودی پاها دستا انحراف مردمک چشم شلخته بودن خماری طولانی آب خوردن زیاد یهو می بینی می ایسته ی حرکات خاصی از خودش در میاره دهن خشک بوی بد دهان .کم اشتها زردی پوست لاغری

شما چندسالتونه؟یکم توضیح میدی چی میکشیدی و چکارایی کردی؟ازدواج کردی یانه

من ۱۶سالم بود معتاد شدم مکانیک بودم الان ۳۶سالمه مجردم الان ۶ساله پاکم یکسال کمپ اجباری خابیدم بدون ملاقات وتلفن.باید خودش بخاد باید دوباره متولد بشه

خب فرستادیش کمپ اجباری؟۹۰درصد ترک به اراده شخص بستگی داره این حدااقل باید ۶ماه تو کمپ بمونه یهو نمیش ...

اردیبهشت برادرش بردش کمپ ۲۰روز موند ۳۰ملیون خرجش کردیم اومد بیرون دوروز بعد رفت متادون خورد ۴۰روز بعدم رفت شیشه زد

انگاری که خودش نمیخاد ترک کنه

حتی از کمپ اومد گف حالا میخام یه سال نکشم نگف نمیخام کلا دیگه بکشم 

خیلی عشقشو داره

الانم میگه نهایت سالی یبار میرم کمپ دیگه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ترک میکنه اکه کمکش کنی ک کنارش باشی یک معتاد بیماره من ۱۵سال هرویین کشیدم ترک کردم

خدا لعنت کنه اونی که گفت معتاد بیماره 

بیمار اونه که بدون اطلاع بیمار میشه نه با آگاهی کامل بشینه پای بساط و زندگی رو برای بقیه جهنم کنه 

با این حرفا خودتونو تبرعه نکنید 

من ۱۶سالم بود معتاد شدم مکانیک بودم الان ۳۶سالمه مجردم الان ۶ساله پاکم یکسال کمپ اجباری خابیدم بدون ...

ترک شیشه سختتره؟

۴۱سالشه، اونجور که خودش میگه و من متوجه شدم از ۱۹سالگی اهل این چیزا بوده و مشروب و عرق ومواد و همچی ...

راحتمیتونی جدا شی یه ازمایش مثبت اعتیاد نامه کمپ اعتیاد و سابقه اعتیاد رای طلاق رو می گیری 

حضانت بچه هم با خودته 

راحتمیتونی جدا شی یه ازمایش مثبت اعتیاد نامه کمپ اعتیاد و سابقه اعتیاد رای طلاق رو می گیری  ...

کمپ نامه میده یعنی؟

اردیبهشت برادرش بردش کمپ ۲۰روز موند ۳۰ملیون خرجش کردیم اومد بیرون دوروز بعد رفت متادون خورد ۴۰روز بع ...

۲۰روز ک بدرد نمیخوره گفتم حداقل ۶ماه بعد متادون بخوره ولی در حد نیم سیسی اونم ۱۰روز اول ترک چون یهو بخاد ترک کنه بدن نمیکشه سنکوب میکنه نباید بزارید بره ببرون رفیق بازی باید سرگرمش کنید .باید خودش بخاد باید ترک کنه نه مرخصی بگیره 

خدا لعنت کنه اونی که گفت معتاد بیماره  بیمار اونه که بدون اطلاع بیمار میشه نه با آگاهی کامل ...

واقعا درست گفتی خانوادش هی میگن این مریضه مریضه