2777
2789
عنوان

دانشگاه

205 بازدید | 12 پست

سلام مم ۱۸ سالمه کنکور ریاضی دادم اما به هیچ کدوم از رشته های ریاضی علاقه مند نشدم معدلم هم همیشه خوب بوده ولی واسه کنکور زیاد نخوندم رتبه شد هفت هزار و خورده ای 

انتخاب رشته کردم ولی واسه رشته های ریاضی خیلی جدی انتخاب رشته نکردم و چون به طراحی فرش علاقه دارم رفتم آزاد بدون کنکور طراحی صنعتی انتخاب کردم و تهران مرکز قبول شدم 

حالا بابام میگن نرو به دردت نمیخوره بشین بخون سال دیگه یه رشته بهتر برو ولی من حس میکنم دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم و یک سال دیگه کنکور بدم از یه طرف هم هیج وقت ولم نیومده کاری که بابا میگن رو انجام ندم چون نمی‌خوام ناراحت باشه

چه کنم به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت کنکور نمون فقط

عزمزمه میشه بپرسم منظور امضات چیه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
 رگ خواب بابات را به دست بیار  راضیش کن با دعوا و اینا نه ها   اگه علاقه داری ب ...

حقیقتش اینه که خودمم نمیدونم واقعا دوسش دارم یا اینکه فقط به خاطر اینکه برم دانشگاه دارم میرم

حقیقتش اینه که خودمم نمیدونم واقعا دوسش دارم یا اینکه فقط به خاطر اینکه برم دانشگاه دارم میرم

دیگه این قضیه اش فرق میکنه  اگه فقط برای اینکه میخوای فقط بری دانشگاه  اصلا  نرو   بالا پایین کن  چارت های درسیش را نگاه  کن  ببین  دوست داری یا  نه

💖عشقم خانواده ام💖
دیگه این قضیه اش فرق میکنه  اگه فقط برای اینکه میخوای فقط بری دانشگاه  اصلا  نرو  ...

مرسی از جوابتون 

راستش چون ته ته دلم مطمئن نبودم که دوست دارم یا نه تصمیم گرفتم امسال نرم البته قرار نیست بیکار باشم تو خونه 

برنامه دارم 

بیشتر فکرهامو میکنم یه رشته ای که واقعا دوست دارم برم نه با شک و تردید کلا چون به درس خوندن علاقه دارم😊