2821
2789
عنوان

بی بی چک

159 بازدید | 10 پست

سلام ۵ روز از موعدم میگذره بازم بی بی گذاشتم منفی شد🥺

ممکنه خطا بده؟

آخه سابقه نداشتم اصلا

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
🥺🥺منم سه روز از موعدم گذشته لکه بینی خیلی کم دارم منفی شد نمیدونم آزمایش بدم یا نه

من فردا نوبت دکتر گرفتم

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به احتمال خیلی زیاد باردار نیستی  و ممکنه سونو نشون بده یه ذره تنبلی تخمدان داری یا با آزمایش ...

آخه من سونو دادم بردم برای دکترم.

گفت همه چی عالیه.

قبلش ازمایش بتا بده

تو مطبش آزمایش بارداری میگیره

نه بزار فردا میری دکتر بگو احتمالا به خاطر اقدام عقب جلو شدی که نشونه خوبیه

من زیر نظرشم.

گف اگر پریود شدی بیا.اگرم تا ۱ هفته تاخیر داشتی بازم بیا

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز