2777
2789
عنوان

فیلم پیشنهاد بدید

198 بازدید | 25 پست

دانلود کنم رایگانه اینترنتم،فیلم کوتاه هم خوبه هرچی دوس داشتید بگید ایرانی خارجیش مهم نیست فقط سینمایی باشه بهتره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

Memento جالبه ولی برای نصفه شب خوب نیست

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

قانون شکنان کره ای ش قشنگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

حیف شد خواهران لیلا رو ببین  البته من خودم هنوز ندیدم 😅 دیدی بده بی زحمت منم ببینم ☺️

منظورت برادران لیلا ست؟ اگه اونه عالیه ببین

اره همون نمی دونم برادراش بودن یا خواهراش 😂 دوستم بهم پیشنهاد داد گفت حتما ببین 

وای😂😅

ی سریال ایرانی دیدم ی مرده عضو داعش شد زنش رو با فریب برد عراق مقر داعش .. خیلی تکان دهنده و عالی ب ...

دمت گرم اونم دیدم😂😂یاشما کم فیلم میبینی یا من پدر فیلم دیدنو دراوردم،فقط خوشم میاد اسم هیچکدومم نمیدونی 😂😘سقوط بود