2777
2789

والا خبر ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن کوله ای ک میگیری بلند باشه 

چون خط کشای بزرگ داری دست گیرت میشه من همیشه یه عالمه خط کشای خیلی بزرگ میگرفتم دستم میبردم مدرسه

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
کیف مخصوص داره برای وسایل نقشه کشی  ولی من یه دونه کیف کوه نوردی خریدم که دیگه مثلا برای بیان ...

کیفای کوه نوردی رو دیدم اما آخه اونا که جای لب تاب نداره

پس لب تاب رو کجا بزاریم

يه كيف مخصوص شيت ها و آرشيو بايد داشته باشي  يه كوله اي وسايل و لپ تاپت جا بشن

یعنی پس دوتا کیف باید داشته باشم

یکی کوله ی لب تاب و کتاب و اینا

یکی برای وسایل اره درسته؟

کیفای کوه نوردی رو دیدم اما آخه اونا که جای لب تاب نداره پس لب تاب رو کجا بزاریم

لپ تاپ از ترم چهارمه که کیف جدا داره 

کجای کاری عزیزم؟ برای معماری دو سه تا کیف و چند تا پلاستیک همیشه همراهته 

سعی کن کوله ای ک میگیری بلند باشه  چون خط کشای بزرگ داری دست گیرت میشه من همیشه یه عالمه خط کش ...

یعنی شما میگی من ۲ تا کیف نگیرم؟

یکی برای لبتاب و. کتاب و اینا

یکی برای وسایل

لپ تاپ از ترم چهارمه که کیف جدا داره  کجای کاری عزیزم؟ برای معماری دو سه تا کیف و چند تا پلاست ...

ما از ترم دو شروع كرديم به لپ تا بردن 

دانشگاه ها و روند كاري اساتيد متفاوته

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
لپ تاپ از ترم چهارمه که کیف جدا داره  کجای کاری عزیزم؟ برای معماری دو سه تا کیف و چند تا پلاست ...

میدونم فقط خواستم مفید میگیرم هرچی که میگیرم رو به خاطر همین سوال کردم از بچه های معماری

ما از ترم دو شروع كرديم به لپ تا بردن  دانشگاه ها و روند كاري اساتيد متفاوته

برای مقدمات که نیاز نیست لپ تاپ و ببری دانشگاه همه توی خونه کار میکنن میان نشون استاد میدن دیگه ...

میدونم فقط خواستم مفید میگیرم هرچی که میگیرم رو به خاطر همین سوال کردم از بچه های معماری

فعلا صبر کن بری ببینی چی میشه وسایلتو که میخری یه کیف هم خودشون بهت معرفی میکنن بخری برای واسیل عملیت برای بقییه هم صبر کن

یعنی پس دوتا کیف باید داشته باشم یکی کوله ی لب تاب و کتاب و اینا یکی برای وسایل اره درسته؟

كيف آرشيو كه مخصوصه برين فروشگاه هايي كه لوازم معماري دارن ميبينيد بهترينو انتخاب كنيد البته بستگي داره چقدر پياده ايد و چه مسيري رو قراره حمل كنيد 

لپ تاپ كوله اش محكم بايد باشه و شما كتاب انجناني نميبري دانشگاه بيشتر آلبوم ها طراحي و اتود هاتونه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•