2777
2789
عنوان

شلختگی شوه..ر

142 بازدید | 10 پست

خانما همسرم خیلی بریز و بپاش داره هر جا دستش میاد وسیله هاشو میریزه 

لباساش رو مبله وسیله هاش کف حیاطه 

مرد خ‌بیه زحمت کشه ولی خسته شدم از کاراش هر چقدر جمع میکنم بی فایده ست بعضی وقتا واقعا گریه م میگیره 

بچه کوچیک هم دارم اونم جدا ریخت وپاش داره 

میترسم از باباش یاد بگیره براش بمونه 

راه حلی دارین 

منطقی باهاش حرف بزن

یا وسیله هاشو جمع نکن یه مدت

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
منطقی باهاش حرف بزن یا وسیله هاشو جمع نکن یه مدت

الان یه ماهه کمر درد دارم نتونستم جمع کنم خونه شده بازار شام 

اصلا انگیزه ای ندارم واسه تمیز کردن خونه چون تا میرسه خونه باز همون اش همون کاسه ست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان یه ماهه کمر درد دارم نتونستم جمع کنم خونه شده بازار شام  اصلا انگیزه ای ندارم واسه تمیز ک ...

جمع نکن تو کثیفی بمونه شعورش بیاد بالا یکم جمع کنه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

همسر منم شلخته س و واقعا اینقدر اذیت نیستم  

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
همسر منم شلخته س و واقعا اینقدر اذیت نیستم    

ببین همسر من در حدی شلخته ست که من اصلا نمیتونم مهمون دعوت کنم چون میترسم وقتی مهمون بیاد شوهرم یه چیزی یه جایی انداخته باشه من ندیده باشم یا مهمون ناخونده اصن نمیتونم راه بدم چون هنیشه خونه م کثیفه 

نمیدونم مادرش چی یادش داده واقعا

ببین همسر من در حدی شلخته ست که من اصلا نمیتونم مهمون دعوت کنم چون میترسم وقتی مهمون بیاد شوهرم یه چ ...

دسترسی همسرت به وسیله های خونه مگ فقط لباساش کنترل تلویزیون یا نهایتا ی لیوان نیست

خب جمع کردن اینا واقعا اینقدرام زمان بر و خسته کننده نیست

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
وقتی خونه خیلی بهم ریخته میشه خونه نمیاد خیلی دیر میاد خونه بعدم همش میگه من خسته شدم 😕

پس زرنگه

دسترسی همسرت به وسیله های خونه مگ فقط لباساش کنترل تلویزیون یا نهایتا ی لیوان نیست خب جمع کردن اینا ...

کاش اینجور بود 

میره میوه میاره میخوره ظرفشو میزنه زیر مبل 

وسیله های کارش هر جای خونه افتاده و بزرگ و سنگینن من نمیتونم بلندش کنم 

هر چند وقت یه بارم یه ماشین میاره خونه از رفیقاش میگه میخوام خط و خششو بگیرم وسیله هاشو میزیزه تو حیاط تا دوماه 

حاظر نیس بره تو اتاق بخوابه همیشه باید کف سالن بخوابه به یه پتو و بالشت هم راضی نیس ده تا بالشت برا زیر سر و دست و پاش داره