2821
2789
برای برگشت کاربریتون هر زمان خواستید داخل تماس باما پایین صفحه بدون نیاز به کاربری یا تلگرام ۰۹۱۹۱۰۲ ...

تلگرام من پیام دادم چک نشد کلا

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رفتی و یادنگرفتی نی نی یارا خانومن

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
 تلگرام من پیام دادم چک نشد کلا

خودتون درخواست تعلیق داده بودید؟ 

اگه بله که صبر کنید فعال میشه ... شماره سیمکارت همون کاربری رو تو تلگرام اعلام کنید باز میشه 

メイーヤル

برای برگشت کاربریتون هر زمان خواستید داخل تماس باما پایین صفحه بدون نیاز به کاربری یا تلگرام ۰۹۱۹۱۰۲ ...

شمابرمی گردونین

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
خودتون درخواست تعلیق داده بودید؟  اگه بله که صبر کنید فعال میشه ... شماره سیمکارت همون کاربری ...

بله خودم درخواست تعلیق داده بودم؛پیام دادم وکلا پیامم سین نشد

امتحان می کنم دوباره؛ممنون🌱

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

بله خودم درخواست تعلیق داده بودم؛پیام دادم وکلا پیامم سین نشد امتحان می کنم دوباره؛ممنون🌱

یکی دو روز زمان میبره باز بشه ... بازم پیام بدید حتما

خواهش میکنم⚘

メイーヤル