2777
2789
عنوان

صدای جیغ شنیدم😖

279 بازدید | 11 پست

خونه طبقه بالامون چندماهه خالیه هیچ کس نیست هر چند شب صدای گروپ راه رفتن میاد جوری که خانوادم شنیدن ، الان قبل خواب ده تا سوره ناس خوندم برا خودم چند دقیقه بعد صدای جیغ دختر بچه شنیدم از سقف میزنه خیلی ترسیدم بیرونم نبود بعد چند ثانیه قطع شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو بابادخدا روزیتو جای دیگه حواله کنه وای ترسیدیم خودتو برو تو آینه نگاه کن تو تاریکی از زیر نور بده به صورتت وحشتناک تری ازین داستانی که تعریف کردی 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

مطمئنی از بیرون نبوده ؟

اگه کسی بیداره برو ازش برس ببین اون هام شنیدند ؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
مطمئنی از بیرون نبوده ؟ اگه کسی بیداره برو ازش برس ببین اون هام شنیدند ؟

اره صدای کشیده شدن و صدا پا از سقف اومد دروغ نمیگم خوابن بقیه سه چهار ثانیه بود قطع شد