2777
2789
عنوان

نامزدم کتکم زده

796 بازدید | 43 پست

خیلی معذرت میخوام واقعا تایپک زدم هیچ کس نیومد 

لطفا راهنماییم کنید با این دبیرمون چطور رفتار کنم 

امسال رشته طراحی و دوخت ثبت نام کردم از طرفی نامزدم این خانومم از روز اول هعی بهم سرکوفت میزنه مزگه بدبخت میشی پشیمون میشی چرا ازدواج کردی تویه کلاس بین اون همه دانش اموز بهم میکه کسی که ازدواج کرده تو این سن هم سطح مامان بزرگش میمونه حالا هی بیاد بشینه سر کلاس یه ذره به شخصیت به ناراحتی من فک نمی کنه به خاطرش هفته دوم اصلا نرفتم مدرسه امروزم برگشته میگه نامزدت نمیزاره بیای مدرسه با صدای بلند میگه بچه ها عبرت بگیرید که مثل فلانی نشید با هزار جور ذوق و زحمت مانکن کشیدم اول از همه تموم کردم دبیر اولمون نمرشو داد اومد طراحیا رو نگا میکرد بعد دوستم دستش خورد برگه م افتاد زمین لگد مالش کرد اصلا به روی خودش نیاورد لطفا بگید چطور باهاش رفتار کنم نمیخوام احترامشو بشکنم چون میدونم لج کنه نمره هامو کم میده 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همینکه تونامزدی جرات کرده بزنه گواه همه چیزه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

بگو نه بخاطر حرف شما نیومدم  من جای شما باشم اصلا اهمیت نمیدم ،انقدر بگه تا بمیره ... شما ب ک ...

واقعا خیلی ناراحتم میکنه یه بار بهش گفتم زندگیه شخصیه خودم از روی لجش نمومو کم داد 

ب مدیر مدرسه بگو باهاش صحبت کنه و بهش بگه اگه بخواد به حرفاش ادامه بده میری اداره و شکایت میکنی ازش 

جسارت داشته باش

دختر نباید تو سری خور باشه ها 

خدایا خودت مواظب همه چیز باش 

وقتی میگه جلوی همه خب جوابشو با احترام بده..وقتی میگه مثلا کسایی که زود ازدواج کردن موفق نیستن بگو مگه شما زود ازدواج کردین ک این نتیجه رو گرفتین؟ یا بگو نامزدم فلانه خیلی خوشحالم که همچین موقعیتی دارم و خوشبختم ..

ب مدیر مدرسه بگو باهاش صحبت کنه و بهش بگه اگه بخواد به حرفاش ادامه بده میری اداره و شکایت میکنی ازش& ...

مدیر مدرسه حامله شده نمیاد دارن جایگزین میگردن نمی دونم دردمو به کی بگم

وقتی میگه جلوی همه خب جوابشو با احترام بده..وقتی میگه مثلا کسایی که زود ازدواج کردن موفق نیستن بگو م ...

یه بار گفتم اینجا مدرسه س من اینجا میام ررای درس خوندن زندگیه شخصیه هرکس به خودش مربوطه لجش گرف نمرمو کم داد