2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سونو هیسترو چیه عزیزم

این سونو داخل رحم رو بهتر میبینه معمولا اگه بعده مدتی کسی باردار نشه برای محکم کاری این سونو تجویز میشه 

اما اصلا هدف اینکه میگم برو هیسترو این نیست که مشکل داری  ، نه ، چون خیلی ها بودن بعد این سونو باردار شدن

چون تو این سونو‌ دهانه ی رحم باز میشه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
 متخصص سونوگرافی انجام میده  شما برای قبل بارداریت ازمایشات مربوطه روانجام ندادی؟

چرا یه ازمایش کامل قبل بارداری نجام دادم یه سونو واژینال روز ۱۲ سیکل انجام دادم یه دوره لتروزول و دوفامد خوردم اما هیچی ب هیچی بهم گفت اگه تا  دوماه دیگ باردار نشدی بیا عکس رنگی

چرا یه ازمایش کامل قبل بارداری نجام دادم یه سونو واژینال روز ۱۲ سیکل انجام دادم یه دوره لتروزول و دو ...

خب عکس رنگی هم مثله هیسترو هست بعدش معمولا زود باردار میشن  فقط نسبت به سونو واژینال یکم درد داره از دکترت بپرس قبلش مسکن بخوری یا نه

فولیک اسید وویتامین‌د میخوری؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خب عکس رنگی هم مثله هیسترو هست بعدش معمولا زود باردار میشن  فقط نسبت به سونو واژینال یکم درد دا ...

اسیدفولیک ۶ماهه میخورم کم خونی دارم خودم حس میکنم تنبلی تخمدان دارم ..مگه عکس رنگی بیهوش نمیکنن یعنی درد داره من فک کردم میبرن اتاق عمل انجام میدن

اسیدفولیک ۶ماهه میخورم کم خونی دارم خودم حس میکنم تنبلی تخمدان دارم ..مگه عکس رنگی بیهوش نمیکنن یعنی ...

هم با بیهوشی دارن هم بدون بیهوشی  بعضی ها دوست ندارن بیهوش بشن  ، سونو هیسترو هم همینطوره 

تنبلی اگه داشتی تو سونو میفهمیدن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
هم با بیهوشی دارن هم بدون بیهوشی  بعضی ها دوست ندارن بیهوش بشن  ، سونو هیسترو هم همینطوره& ...

واقعا خب دکتر که چیزی بهم نگفت اما قبلا کیست داشتم ریزش مو هم داشتم باتوجه ب اینا میگم شاید دارم...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت

2790
2778
2791
2779
2792