2777
2789
عنوان

دادن شیرپاستوریزه به بچه یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 4778 بازدید | 23 پست
روزی نیم لیتر بیشتر نباید بخوره سنگ کلیه وکمخونی میگیره ..دکتر بهم گفت یکی از بچه های فامیل هم کلا ب ...

وای خدانکنه پس خیلی عوارض داره بچم همینجوریشم مریضه تازه باید حراحی بشه کاشت حلزون چون ناشنواست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟ فک میکردم ارزونن اگه اینجوری باشه همون شیرخشک بدم بهش بهتره

دختر من یه قوطی شیر خشک رو تو ۴ یا ۵ روز تموم می‌کنه... میشه ۸۰ تومن.. حالا یه لیتری میهن ۳۰ تومنه فکر کنم دیگه! هر دو روز یه لیتر میخوره احتمالا! میشه تقریبا همون...

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
وای خدانکنه پس خیلی عوارض داره بچم همینجوریشم مریضه تازه باید حراحی بشه کاشت حلزون چون ناشنواست

منم نمیدونستم اولاش روزی یه کیلو شیر بهش میدادم میخورد بردم دکتر اینو بهم گفت

دختر من یه قوطی شیر خشک رو تو ۴ یا ۵ روز تموم می‌کنه... میشه ۸۰ تومن.. حالا یه لیتری میهن ۳۰ تومنه ف ...

درسته پسر منم یه قوطی شیرخشکرو تو چهارروز تموم میکنه

میشه بهم بگی فرنی رو چجوری درست کنم

آرد برنج هست و شکرو شیر .اول آردبرنج رو تفت میدیم تابوی خامیش  گرفته بشه بعد شکرو شیر رو بهش اضافه میکنیم بعدم انقد هم میزنیم و رو گاز با شعله کم نگه میداریم تا کم کم سفت بشه و وقتی اونطوری که دوست داشتیم شد خاموش میکنیم . مقدار و اندازه موادشو نمیدونم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت