2777
2789
عنوان

خانوما شما که بلدین به منم یاد بدین

253 بازدید | 15 پست

چطوری پس انداز کنم...الان خوراکی تو خونه داریم...ولی همیجور چیزا الکی میگیرم زود پولو تموم میکنیم...دلم میخاد پس انداز کنم خیلیی چوب این صفر کردن خودمونو خوردیم ولی به خرجمون نرفته.....شما چکار میکنن یادم بدین...

طلا خریدم دیگه دلم نمیاد بفروشمش😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول ماه پول بذار کنار و به هیچ وجه بهش دست نزن

حالا وسع مالیتونو نمیدونم ولی حتی شده یک گرم طلای بدون اجرت باهاش بخر پس اندازه شه یا یهو جمع شد سنگین‌تر بخر

یا حساب بلند مدت باز کن هی به اون واریز کن که نتونی بهش دست بزنی

اول ماه پول بذار کنار و به هیچ وجه بهش دست نزن حالا وسع مالیتونو نمیدونم ولی حتی شده یک گرم طلای بد ...

فکرایی خوبیه...ان شاءالله بتونم...این ماه میخام شروع کنن اگه بشه....

اول هر ماه یه مبلغیو کنار میزارم که طلای دست دوم بخرم ، 

همیشه ، رب و برنج و گوشت و روغن و قندو شکر و پنیر و‌چاییو و شوینده رو اول هر ماه میخرم .  ومثلا برای هر روز هم مبلغ ۲۰۰تومن کنار میذارم  برای خرج روزانه مثل نمک ، نون و.......  هرچی اضافه اومد میدم طلا بدون اجرت