2789
عنوان

بیایید درد و دل 💔

109 بازدید | 10 پست

من امسال رتبم خوب نشد قبول نشدم. دلیلش هم خودم شدم سینوسی خوندن و مودی بودن و... خلاصه شنیدم همکلاسی که تقریبا رفاقتی رقیب بودیم قبول شده، جدا براش خوشحال شدم ولی دلمم خواست... با اینکه رشتشو علاقه ندارم ولی بازم خب اون دانشجو هست و دغدغه هاش رفته تویه لول دیگ و منم پشت شدم....

خدایا شکرت زیاد، نزاشتی غرق شه تو جوب کشتیام، داشت خسته میشد همه اون اشتیاق

امروز چندتا کتاب جدید گرفتم ولی مطمئن نیستم بتونم سحر خیز باشم یا نه.... بدجور داغونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز چندتا کتاب جدید گرفتم ولی مطمئن نیستم بتونم سحر خیز باشم یا نه.... بدجور داغونم

امیدت به خدا ..چندروز بیدارشی. عادت میکنی به هدفت فک کن ..تا سختی نکشی هیچی درست نمیشه

عزیزم اراده کن بخون یه رشته خوب بیاری .‌به این چیزا فک نکن

امشب بعد کارام اومدم با مامانم حرف زدم گفت والا با این وضعیت روانیت یه 2،3 سال پشت بمونی 

.... واقعا حالم بد شد با فکرش🤧

نذار این حس بهت غلبه کنه اگه میخوای بخونی از همین فردا شروع کن آهسته و پیوسته..ایشالا تو هم سال دیگر ی رشته خوب قبول میشی.مبدونی منم با خودم اینکار کردم بخاطر ی دوستم ک سال اول قبول شد اینقدر غصه خوردم سال دوم قبول شدم. امای  دوست دیگم چهار سالپشت کنکور بود الان من شغل ندارم اون زود استخدام شد. پس گوشت بدهکار نباشه تو فقط وظیفه تلاش کردنه..

خدایا شکرت برای همه چیز

نگاه بقیه،،، فکرام و خود کم بینی و مشکلات یادگیری و این پیشرفت‌های خیلی کوچیک کوچیک واقعا منو داره خفه میکنه

من دختر خالم دوسال از من زودتر رفت دانشگاه ، کلاسش کل فامیل رو برداشته بود، اما من حسرت نکشیدم تلاشمو کردم سال بعدش رفتم از دانشگاه اون بهتر، اون بعد لیسانس نتونست ادامه بده، کار گیرش نیومد، اما من یسره تا ارشد رفتم ، سریع هم کار برام گیر اومد. می‌خوام بگم کمیت مهم نیست کیفیت اولویته.

مرسی مهربونا❤️قوت قلبا🤗 انشالله یه روز این انرژی های مثبتتون بهتون برگرده...