2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که شد 😍 فکر اینکه ممکنه اینقدر طول بکشه اذیتم میکنه 🥹ولی سعی میکنم روحیمو خوب نگه ...

فداتشم ایشالا قسمت خودت  اصلا بهش فکر نکن استرس نداشته باش ایشالا ماه بعد بیای بگی مامان شدی با خودت بگو منکه قراره چند ماه دیگ ماذر شم تایکسال طبیعی بعد یکسال که امید وارم جواب بده برو دکتر تو این مدت اقدامت رحمت گرم نگه دار و صبح ها یه قاشق عسل و یه قاشق شیره انگور تو اب حوش حل کن یکم پودر دارچین بریز بخور خیلی تاثیر داره 

منتظررخبر مامان شدنتم🥹🥹😍😍

مامان کوچولو🤰🏻
فداتشم ایشالا قسمت خودت  اصلا بهش فکر نکن استرس نداشته باش ایشالا ماه بعد بیای بگی مامان شدی با ...

عزیزم فعلا امروز جواب آزمایشامو بردم و دکترم گفت دو ماه اقدام نداشته باش و قرص جلوگیری بخور مثکه کمی تنبل شدن تخمدان های بد😅امیدوارم بعدش همه چی اوکی بشه 

عزیزم فعلا امروز جواب آزمایشامو بردم و دکترم گفت دو ماه اقدام نداشته باش و قرص جلوگیری بخور مثکه کمی ...

ایشالا زودی حل بشه منم کمی تنبلی داشتم اما دارو نخوردم 😘

مامان کوچولو🤰🏻
بنظرتون دارو خوردن بده ؟!  من هنوز شروع نکردم دارو هارو فقط هم قرص جلوگیری داده

باز دکتذت بهتر میدونه من پهلوهم دردمیکرد در طول اقدام هامم پریود ام نا منظم بود رفتم سونو دکترم گفتتنبلی تخمدان داری برای هر زنی عادی دارو نمخاد برو تا یکسال باردار نشدی برگرد که شدم بدون دارو بعد عزیزم اگه اضافه وزنم داری تاثیر داره برای تنبلیت ورزش حتما انجام بده من 4کیلو وزنم اوردم پایین 

مامان کوچولو🤰🏻
باز دکتذت بهتر میدونه من پهلوهم دردمیکرد در طول اقدام هامم پریود ام نا منظم بود رفتم سونو دکترم گفتت ...

من کلا ۵۷ کیلو ام قدمم ۱۶۳، وزن نرماله ولی ایده آلش ۵۵ که قراره این دوماه که دارو میخورم ورزشم بکنم🌸