بلاخره رفتم سونو کوچولوم دیده شد همه چیش نرمال بود خیلی حس خوبی بود که قلب کوچولوش دیدم الهی تویی که تاپیکم میخونی بزودی مادر شی و تویی که مادری خدا برات نگه دار بچتو برای منو بچم دعا کنید 🥹🙏🏻
خداروشکر که شد 😍 فکر اینکه ممکنه اینقدر طول بکشه اذیتم میکنه 🥹ولی سعی میکنم روحیمو خوب نگه ...
فداتشم ایشالا قسمت خودت اصلا بهش فکر نکن استرس نداشته باش ایشالا ماه بعد بیای بگی مامان شدی با خودت بگو منکه قراره چند ماه دیگ ماذر شم تایکسال طبیعی بعد یکسال که امید وارم جواب بده برو دکتر تو این مدت اقدامت رحمت گرم نگه دار و صبح ها یه قاشق عسل و یه قاشق شیره انگور تو اب حوش حل کن یکم پودر دارچین بریز بخور خیلی تاثیر داره
فداتشم ایشالا قسمت خودت اصلا بهش فکر نکن استرس نداشته باش ایشالا ماه بعد بیای بگی مامان شدی با ...
عزیزم فعلا امروز جواب آزمایشامو بردم و دکترم گفت دو ماه اقدام نداشته باش و قرص جلوگیری بخور مثکه کمی تنبل شدن تخمدان های بد😅امیدوارم بعدش همه چی اوکی بشه
بنظرتون دارو خوردن بده ؟! من هنوز شروع نکردم دارو هارو فقط هم قرص جلوگیری داده
باز دکتذت بهتر میدونه من پهلوهم دردمیکرد در طول اقدام هامم پریود ام نا منظم بود رفتم سونو دکترم گفتتنبلی تخمدان داری برای هر زنی عادی دارو نمخاد برو تا یکسال باردار نشدی برگرد که شدم بدون دارو بعد عزیزم اگه اضافه وزنم داری تاثیر داره برای تنبلیت ورزش حتما انجام بده من 4کیلو وزنم اوردم پایین