بلاخره رفتم سونو کوچولوم دیده شد همه چیش نرمال بود خیلی حس خوبی بود که قلب کوچولوش دیدم الهی تویی که تاپیکم میخونی بزودی مادر شی و تویی که مادری خدا برات نگه دار بچتو برای منو بچم دعا کنید 🥹🙏🏻
ببین من دیگه ماهی که باردار شدم امید نداشتم فکر نمیکردم به بارداری با همسرم قرار گذاشتیم که من دو ماه دیگ برم دکتر چون تا یکسال طبیعی دقیقا همون ماه که نه استرس پریود داشتم نه دنبال علائم بودم باردار شدم یکبار امتحان کن توام
اولین رو آخرین پریودیت چندم بود منم باردارم نرفتم فعلا دکتر فقط تست زدم نمیدونم چند هفته هسم ...
من 25/26مرداد بود فکر کنم پریودای من این اواخر نا منظم بود از روز پریودت حساب کن ببین چند هفتته یا برنامه مامانا نصب کن بهت میگه بسلامتی حتما دکتر برو چون حتما باید اسید فولیک ویتامینات مصرف کنی تا هفته 8اصلا رابطه نداشته باش تا قلب کوچولوت بزنه سونو تشخیص بده جفتت پایین نیست
من 25/26مرداد بود فکر کنم پریودای من این اواخر نا منظم بود از روز پریودت حساب کن ببین چند هفتته یا ب ...
باشه ممنون عزیزم بابت راهنمایی زیبات 😍😍😍😍
میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹