2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست
منم مثل تو حاملم...سه ماهمه🥺💔 ولی خیلی دلم گرفته اس ....، دعا کنین بچم سالم باشه........نمیخوام م ...

ایشالا سالم بیاد بغلت به خودت استرس نده اصلا مامان جون برای بچه خوب نیست🥹❤

مامان کوچولو🤰🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلی مبارکه برامنم دعا کن اقدامیم 

حتما چند وقت اقدامی؟! 

ببین من دیگه ماهی که باردار شدم امید نداشتم فکر نمیکردم به بارداری با همسرم قرار گذاشتیم که من دو ماه دیگ برم دکتر چون تا یکسال طبیعی دقیقا همون ماه که نه استرس پریود داشتم نه دنبال علائم بودم باردار شدم یکبار امتحان کن توام

مامان کوچولو🤰🏻
حتما چند وقت اقدامی؟!  ببین من دیگه ماهی که باردار شدم امید نداشتم فکر نمیکردم به بارداری با ه ...

من پارسال مهر باردارشدم ولی سقط شد 

از اردیبهشت  امسال دوباره اقدام کردم خیلی حال روحیم داغونه

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

اولین رو آخرین پریودیت چندم بود  منم باردارم نرفتم فعلا دکتر فقط تست زدم نمیدونم چند هفته هسم ...

من 25/26مرداد بود فکر کنم پریودای من این اواخر نا منظم بود از روز پریودت حساب کن ببین چند هفتته یا برنامه مامانا نصب کن بهت میگه بسلامتی حتما دکتر برو چون حتما باید اسید فولیک ویتامینات مصرف کنی تا هفته 8اصلا رابطه نداشته باش تا قلب کوچولوت بزنه سونو تشخیص بده جفتت پایین نیست

مامان کوچولو🤰🏻
من 25/26مرداد بود فکر کنم پریودای من این اواخر نا منظم بود از روز پریودت حساب کن ببین چند هفتته یا ب ...

باشه ممنون عزیزم بابت راهنمایی زیبات 😍😍😍😍

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دختر هست ‌.میترسم بگه اب دور جنین کم شده یا رشد نکرده 

ایشاا که صحیح و سالم به خودت استرس نده که از استرس خدایی نکرده چیزیش بشه کوچولوت ایشالا ک مشکلی نیس

مامان کوچولو🤰🏻
من پارسال مهر باردارشدم ولی سقط شد  از اردیبهشت  امسال دوباره اقدام کردم خیلی حال روحیم د ...

عزیزم خیلی سخت میشه ایشالا امسال یه کوچولو قشنگ میاد بغلت نگران نباش

مامان کوچولو🤰🏻