سلام خانوم ها تا حالا کسی از قرص گین آپ و پودر جوانه گندم استفاده کرده من خودم تقریبا نصف گین آپ و پودر جوانه گندم استفاده کردم همراه دو نوع مولتی ویتامین فقط دو کیلو چاق شدم یا از آمپول بیوتین و دکسپانتنول
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا کار ساز نیس منم همرو مصرف کردم ی روش میگم ک خودم انجام دادم تضمینی ...عرق یونجه برو بگیر ی ساعت دوساعت قبل غذا بخور..صبحانه رو زیاد بخور خیلیییی...عصرانه حتما بخورررر..برو عطاری بگو بهت ترکیب چاقی بدن فقط حواست باشه بری از ی عطاری معتبر و معروف بگیری و تا جای ممکن بگو گیاهانش رو بدن خودت بری بکوبی مخلوط کنی جون اونایی ک آماده میدن توش یا پودر قرص داره که چاقتر میکنه بعدش کلی عوارض داره صورتتم شبیه معتادا میشه بعدش یا اصلا چاق نمیشی ..همین عرق اشتهاآور ک گفتم بخوری چنان تپل بشی ک نگو
توی نت هست من واسه اینکه کسی نفهمه توی قوطی یک قرص ریختم وقتی میخوایی بخری همه قرص ها باید سبز باشن همه یک مدل هستن و اینکه ترک هم هست من با سیپروهپتادین خیلی چاق شدم