2777
2789

کلاس هشتم ب طور کامل توضیح میدن چطور باید یه انشا بنویسن :/// 

مقدمه رو با بیت شعر یا سوال شروع کن 

در قسمت میانه چند تا بخش کوچیک از پاییز بگو و در مورد هرکدوم ی پاراگراف بنویس 

و در اخر هم ۲ خط معمولاً باید برای نتیجه گیری بنویسی 

میتونی از لباس،هوا،شاخه و برگ،تغییرات،عاشقی،خاطره و... برای ریز موضوعات استفاده‌ کنی و هرچقدر بیشتر از ارایه استفاده کنی نمره بهتر میگیری و ترجیحا کلمات رو زیاد تکرار نکن 

برگ های ریز با رقص ظریف خود آرام آرم روی صورت زمین میریزند و صورت خشک و ترک خورده اش را نوازش میکنند😂

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برگ های ریز با رقص ظریف خود آرام آرم روی صورت زمین میریزند و صورت خشک و ترک خورده اش را نوازش میکنند ...

عالی بود🥲❤️

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

اون موقع بزرگترین مشکل من با انشا این بود دبیر میگفت 12 خط بنویسد کافیه من 4 صفحه مینوشتم دبیر بهم ایراد میگرفت میگفت اینو بخوای بخونی کل تایم کلاس میره😂😂

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
اون موقع بزرگترین مشکل من با انشا این بود دبیر میگفت 12 خط بنویسد کافیه من 4 صفحه مینوشتم دبیر بهم ا ...

خیلی رو مخ بود😂

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)