2777
2789
عنوان

یه بار مدرسه مراقب کلاس شدم! 😄😄

209 بازدید | 12 پست

زنگ اول با اصرار معلم که شما بیا مثلا می خواست یکی که بتونه کلاس رو بهتر اداره بکنه از بین چند نفر انتخاب کنه .

خلاصه زنگ اول اسم مینوشتم ، صداشون که میومد چند تا × میزدم 😄😁

بعد که دبیر اومد یه تذکر هم بهشون نداد !. گفتم برات دارم 😁

زنگ بعد که شد گفتم تا میتونید قیل و داد کنید و فریاد بزنید و اگه می خوایید برید رو میزها 😄😁😄😐😌

خلاصه هنوز وقت کلاس شروع نشده بود اومدن گفتن چه خبرتونه؟!

دوس دارم فقط خوب باشم .عاشق نشدم .دانشگاه نرفتم. تمام خوشی من فقط یک خواب بود 🙂 . واقعا دنیا ارزش نداره .[ تَلخیها هم خوشِ ، وقتی دل خوشِ . اخم ها چقد جذابِ ، نبودنت چقد جذابِ . باشی یا نباشی هستی تو در دلم ]😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتقام# سخت

😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب

هیچی که از مراقب بودن خط خوردم 😄

دوس دارم فقط خوب باشم .عاشق نشدم .دانشگاه نرفتم. تمام خوشی من فقط یک خواب بود 🙂 . واقعا دنیا ارزش نداره .[ تَلخیها هم خوشِ ، وقتی دل خوشِ . اخم ها چقد جذابِ ، نبودنت چقد جذابِ . باشی یا نباشی هستی تو در دلم ]😁
خوب

از مراقب بودن برکنار شدم 😄

همون مبصر خودمون مراقب کلاس اسم باکلاسشه

🤣

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️