2777
2789
عنوان

بچه ها بیاییین 😢

242 بازدید | 6 پست

چرا همه از همه طرف دارن ناراحتم میکنن؟مدرسه میرم هم کلاسیام وـمعلمام باهام لجن و همش اشکمو در میارن یا متلکم میگن 

سر کار میرم سرکارگر بیشعورم خفتم میده و اذیتم میکنه و سزم داد میزنه و تحقیرم میکنه و پشتم بد میگه و اشکمو در میاره 

کلاس زبان میرم هم کلاسیام باهام لجن و رئیس اموزشگاه چون محجبم همش اذیتم میکنه و تحقیزم میکنه یا معلم زبانمو نمرمو کم میده 

خونه میام مامان بابام دیونم کردن وـاون از مامانم که تهمت جندگی بهم میزنه و میگه عاشق شدی معلوم نیست کی افتاذه پات درس نمیخونی و فخشاش و حرفاش وکارهاش و کتک هاش 

بعد هم ابجیم ۷ سالشه بهونه میگیره و اذیتم میکنه و رو مخم میره سر دوتا کلمه مشق نوشتن یا لباس پوشیدن و...

میام مجازی دوستام ناراحتم میکنن و اشکمو در میارن یا حرف بارم میکنن 

از طرفیم وضع مالی افتضاح و سرکار رفتنم نمیزاره درس بخونم و خانوادمم پول نمیدن بهم حتی پول نوار بهداشتیم نمیدن!

تو مدرسه از ۶ صبح تا ۲ ظهر از گرسنگی دلم ضعف میره تا ساعت ۲ شه بیام خونه یچی بخورم 

بخدا خسته شدم 😔💔

خدا واقعا دلش برام نمیسوزه ؟بعضی وقتا کم میارم از این همه فشاری که رومه دلم میخواد دیگه نباشم تو این زندگی 

چقدر دلم ارامش میخواد من به اندازه کافی غم و غصه دارم دیگه طاقت این همه درد روـندارم 😭

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ صبح بیدار میشم تا ۶ اماده میشم میرم مدرسه ۲ و نیم ظهر میام خونه ناهار میخورم و ظرف های ناهار رو میشورم و تر و تمیز میکنم وـکارهای خونه رو انجام میدم 

۳ میرم سرکار تا ۹ شب 

۹ و نیم مبام خونه دوباره شام و ظرف وکارهای  خونه 

بعد هم فخش وحرف های خانواده و غم و غصه

خستمم بخدا خستههه

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
ولی چ قدرتی داری دختر هم مدرسه میری هم سرکار هم کلاس زبان افرین بهت موفق باشی 

هوف 😔💜

افرین داره اخه عزیز من؟ زبانمم ضعیف شده نمیخوام ادامه بدم میخوام ولش کنم اما مامانم نمیزاره 

هوف 😔💜 افرین داره اخه عزیز من؟ زبانمم ضعیف شده نمیخوام ادامه بدم میخوام ولش کنم اما مامانم نمیزار ...

یاد خودم افتادم از مدرسه میومدم مث جنازه می‌افتادم پامیشدم سه ساعت میخوندم بازم غش میکردم

انرژیت واقعا بالاس ک داری هندل میکنی...

در این روزگار عجیب؛ هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...
یاد خودم افتادم از مدرسه میومدم مث جنازه می‌افتادم پامیشدم سه ساعت میخوندم بازم غش میکردم انرژیت وا ...

هعیییی دعا کن برام 💜