2777
2789
عنوان

ازدواج

127 بازدید | 10 پست

نمیدونم من از دوستام هم دوره ای هام همکلاسی هام فامیلام چی کم دارم ک حتی اونی ک از من ۴ سال کوچیکتره بچه داره

که هنوز ی خواستگارم نداشتم

دوستای خودم بچه های ۴_۵ ساله دارن

لازمه ک قبل از اینکه شما بگید شاغل شو و تو اجتماع باش!!

علاوه بر اجتماعی بودن و شاغل بودنم 

هم تیپ و قیافم خوبه 

هم ظاهرم خوبه 

خانواده خوشنامی هم دارم 

ولی اصن هیچ پیشنهاد و خواستگاری ندارم 

یعنی منم میتونم ی ازدواج خوب داشته باشم با ی آدم عالی 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ ادمی بی نقص نیست عزیزم باید توقعاتتو بیاری پایین تر تو این شرایط تا بتونی ازدواج مناسب داشته باش

من میگم اصن هیچکس نمیاد ک بخاد بدونه من توقعاتم چیه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

توی اکثر پستهات اشاره کردی همه چی اوکی و خانواده خوشنام و .... 

اولا ازدواج کلا کم شده .

اما با توجه به گفته های خودتون .شاید رفتارتون طوری هست که خودتونو بیشتر از اون چیزی که هستین نشان دادید .همین می‌تونه دلیل باشه آشناها فکر کنن اگه بیان خواستگاری جواب رد می‌شنون. 

یه جا اشاره کردید خانوادتون ماهیانه یه مبلغ مشخصی بهتون خرجی میدن . خب زیادی اهل حساب و کتاب بودن هم می‌تونه دلیل باشه .چرا که اطرافیان خیلی چیزها در مورد ماها میدونن بی آنکه ما خبر داشته باشیم . 

اینها که اشاره کردم فرضیه اس . 

زیبایی و نجابت دختر یه بحث مقوله خانواده هم خیلی مهم .ما باید از دید مردم نگاه کنیم 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
توی اکثر پستهات اشاره کردی همه چی اوکی و خانواده خوشنام و ....  اولا ازدواج کلا کم شده . اما ...

اون تاپیک من برای بیشتر از ۲ سال پیشه 

خدمتتون عرض کنم توی فامیل و دوست و آشنا کسی نیس ک از من و خانوادم تعریف نکنه 

من چیزایی ک نوشتم با توجه به واقعیت و حرف مردم بود