2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 38 پست
چند وقت پیش با یکی ازین زنا تو کامنت های اینستا دعوام شد  می‌گفت اگر زنشو دوست داشت آنقدر واسم ...

اینم نمیدونم چیاگفته بودمخ اون طرفوشستوشوداده بودکه طرفداری میکردازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجهم ولی چجوری دو تا مسئله بی ربط رو بهم وصل کردید

یه بارتوی پارک بازم ایشونم بودن پسرم زودزودمیبرم پارک ،ازحرفاشون فهمیدم به یکی ازخانوم درس زندگی مثلامیدادن به خودت زیادبرس عشوه زیادبیاشوهرمن بدون آرایش منوببینه عصبی میشه 

ببین اینا تو حرفه   فرضا اگه یکی تاپیک بزنه. که شوهرم خیانتکرده  از هر 10 تا کامنت ...

من با یکی دوست بودم متاهل بود الکی گفته بود مجرده حتی پیشنهاد ازدواجم داده بود بهم.

بعدش ک‌ فهمیدم میگفت زنم بهم نمیرسه بعدش دیدم بچه داره دو سالشه😑گفتم حالا رابطه نداری اخرین بچه ات دو سالشه

برا همون الان دیگ ابنجوری فک نمیکنم چون مردا بازیگرا خوبین 

تازه یبار اومد کلی گریه کرد تنهامو فلان کسیو ندارم منو ول کن😑😑😑کلی التماس و نقش بازی کردن موندم چجوری گریه میکرد

باشه تو خوبی
یه بارتوی پارک بازم ایشونم بودن پسرم زودزودمیبرم پارک ،ازحرفاشون فهمیدم به یکی ازخانوم درس زندگی مثل ...

خخخخخخ نخندیدی

آخه مگه چقدر زشتی ک‌بدون آرایش شوهرت عصبی میشه

نظافت خوبه آرایش خوبه ولی نه ۲۴ساعت آرایش کرده باشی 

من بودم کلی می‌خندیدم بهش

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من با یکی دوست بودم متاهل بود الکی گفته بود مجرده حتی پیشنهاد ازدواجم داده بود بهم. بعدش ک‌ فهمیدم ...

اینم بچه هاش خیلی کوچیکن یکیش فک کنم دوساله یکی ۵ساله مامان دوسته پسرم میگفت حرفشوقطع کردم اززندگی این هرزه هانگوتوروخدا

یه بارتوی پارک بازم ایشونم بودن پسرم زودزودمیبرم پارک ،ازحرفاشون فهمیدم به یکی ازخانوم درس زندگی مثل ...

حرفهای بدی نزده 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خخخخخخ نخندیدی آخه مگه چقدر زشتی ک‌بدون آرایش شوهرت عصبی میشه نظافت خوبه آرایش خوبه ولی نه ۲۴ساعت ...

ترجیح دادم به بازی پسرم نگاه کنم تعریف میکرد۶صبح میرم حموم آرایش میکنم بدون رژوحتی سرسفره هم نمیام 

اینم بچه هاش خیلی کوچیکن یکیش فک کنم دوساله یکی ۵ساله مامان دوسته پسرم میگفت حرفشوقطع کردم اززندگی ا ...

یعنی باورت نمیشه یجوری گریه میکرد که واقعا دلم براش سوخت بعد دیدم نقش بازی میکرده مردک

باشه تو خوبی
چند وقت پیش با یکی ازین زنا تو کامنت های اینستا دعوام شد  می‌گفت اگر زنشو دوست داشت آنقدر واسم ...

شوهر من بهم قرون نمیداد میگفت هرچی مخوای خودم میخرم برات. ولی برا زن دیگ هم پول هم نت هم شارژ میداد چند میلیون

باشه تو خوبی
ترجیح دادم به بازی پسرم نگاه کنم تعریف میکرد۶صبح میرم حموم آرایش میکنم بدون رژوحتی سرسفره هم نمیام&n ...

وای چه مسخره 

چه زندگی سختی

خوب پیر شی چی؟یا چاق شی ....یا تو یک حادثه زیبای از دست بدی

یعنی فقط برای زیبایی میخوادت 

دلم براش سوخت

چقدر بیچاره

حالا من هم دوست دارم آرایش کنی خوشگل کنی خوش بو باشی 

ولی نه که سر سفره با چهره خودت نری

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
😑😑😑خداخیلی چیزاگفته ولی مردجماعت به این نکته بیشتراعتقاددینی دارن

چقدر قشنگ یود این حرفت شوهر منم همش میگه خدا گفته چن تا چندتا زن بگیر اماما هم گرفتن یادم باشه بهش بگم😁😁

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...