2821
2789
عنوان

عشق سابق

404 بازدید | 16 پست

بچها من حدود 6سال پیش با همکلاسیم بهم پیشنهاد آشنایی برای ازدواج.داد با هم دوست شدیم 4سالبا هم بودیم دعوا و.آشتی زیاد داشتیم بالاخره رفت با یکی دیکه ازدواج کرد الان بعد 6سال برگشته بهم پیام داده هر چ میخوام نشون ندم برام مهم نیست نمیتونم.چکار کنم بهش پیام ندم

خدایا بیا و.بغلم کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با‌اینکه‌پشیمونه‌شده‌ولی‌ذات‌ادما‌تغییر‌نمیکنه

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

طلاق‌گرفته‌با‌اون‌کسی‌که‌ازدواج‌کرده‌بود؟

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
ن طلاق نکرفته

خب‌با‌چه‌روی‌امده‌اینارو‌میگه‌‌میخواد‌به‌زنش‌خیانت‌کنه

بنظرم محل‌ندید‌بهتره‌پیامشم‌سین‌نزنید‌کلا‌فردا‌پس‌فردا‌هم‌شمارو‌ول‌میکنه‌میره‌‌دنبال‌یکی‌دیگه

شمارمو از یکی از دوستام گرفته شاید تو این چن روز هزارتا پیام داده ولی سرد جوابشو.میدم ولی ته دلم آشوبه دوس دارم دعواش کنم گریه کنم

خدایا بیا و.بغلم کن

بلاکش کن . خودتو جای زنش بزار . این مرد هرزه ست اگه عاشق بود پا رو دلش نمیزاشت همون موقع 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بلاکش کن . خودتو جای زنش بزار . این مرد هرزه ست اگه عاشق بود پا رو دلش نمیزاشت همون موقع 

گفت از وقتی زن گرفتم هر روز دوست دختر میگیرم ازدواجم بدون عشق بوده 

خدایا بیا و.بغلم کن
گفت از وقتی زن گرفتم هر روز دوست دختر میگیرم ازدواجم بدون عشق بوده 

خوب ادمی که هرروز دوست دختر میگیره اسمش چیه ؟ 

بدون عشقه بیخود کرده هنوز طلاق نداده 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اومده دل منو آشوب کرده دپباره

به زن بیچارش فکر کن . این مرد که ارزش نداره

به زن بیچارش فکر کن . این مرد که ارزش نداره

اون موقع ک با من بود اصلا اهل این چیزا نبود الان نمیدونم چرا اینجوری شده یاد خاطراتمون افتادمم  گوشه گوشه شهر خاطره داریم

خدایا بیا و.بغلم کن
2790
2823
2791
2779
2792