بچها من حدود 6سال پیش با همکلاسیم بهم پیشنهاد آشنایی برای ازدواج.داد با هم دوست شدیم 4سالبا هم بودیم دعوا و.آشتی زیاد داشتیم بالاخره رفت با یکی دیکه ازدواج کرد الان بعد 6سال برگشته بهم پیام داده هر چ میخوام نشون ندم برام مهم نیست نمیتونم.چکار کنم بهش پیام ندم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بلاکش کن . خودتو جای زنش بزار . این مرد هرزه ست اگه عاشق بود پا رو دلش نمیزاشت همون موقع
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
گفت از وقتی زن گرفتم هر روز دوست دختر میگیرم ازدواجم بدون عشق بوده
خوب ادمی که هرروز دوست دختر میگیره اسمش چیه ؟
بدون عشقه بیخود کرده هنوز طلاق نداده
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!