2777
2789

سلام خانوما من متاهلم و هنوز بچه ندارم یعنی خودمون نخواستیم چون سنم کمه بعد دیشب خواب دیدم یکی از دختر عموهام که متاهل هست و همین چند وقت پیش بچش به دنیا اومده خواب دیدم عروسیشه منتها با یکی دیگه بعد من داخل عروسیش وقتی میخواد بره بهش میگم مبارکت باشه میگه خودتو آماده کن ماه دیگه باهم باردارمیشیم

از صبح که پا شدم حالم خوب نیست چون واقعا 🤏اینقدر هم که باشه شرایط بچه رو نداریم نمیدونم تعبیرش چیه دارم دیوونه میشم 😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اصلا خوابتو نخوندم روزی که خواب بدتو برای بقیه تعریف کنی خودتو هلاک می‌کنی نکن این کارو. برو شیر آب رو باز کن بگو خواب دیدم یا محمد روشن گردان یا علی. صدقه بنداز. بگو ان شاالله خیره تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی واسه یه خواب الکی داری دیونه میشی واقعا؟  خب جلوگیری کن

خب من واقعا خوابام برام مهمه جلوگیری دارم عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اصلا خوابتو نخوندم روزی که خواب بدتو برای بقیه تعریف کنی خودتو هلاک می‌کنی نکن این کارو. برو شیر آب ...

خوابم بد نیست یجوری تعجب آوره خودم توش موندم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا من از این خوابا نمیبینم؟

قول میدم وقتی خوابمو تعریف کردم آخرش این استیکرو بزارم😁😁😁

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
چچرا من از این خوابا نمیبینم؟ قول میدم وقتی خوابمو تعریف کردم آخرش این استیکرو بزارم😁😁😁

من همیشه خدااااااااا خواب میبینم🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من‌نخوندم و نمیخونم هرچی باشه به ضررته کاری که گفتم بکن 

مرسی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای منو بگو دیشب خواب هرچی دشمن داشتم دیدم یعنی یه خواب خیلییی عجیبی بود ادم هایی که چند سال ازشون خ ...

😄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40