2777
2789

شادی و خوشی و خبرهای خوب در انتظارته . خواسته ای چیزی داری نذر شاهچراغ کن. حاجت روا باشی ان شالله

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خواسته ی مهمی دارم 

پس ان شالله حاجت روا هستی ،نذر شاهچراغ کن ،گره از کارت اونجا باز میشه . رفتی شاهچراغ لطفا دعا کن زیارتش قسمت ما هم بشه💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پس ان شالله حاجت روا هستی ،نذر شاهچراغ کن ،گره از کارت اونجا باز میشه . رفتی شاهچراغ لطفا دعا کن زیا ...

یعنی با این خواب حاجتم برآورده شده اخه قبلا خواب تشییع جنازه ی امام حسین و خواب حضرت عباس و امام حسین دیدم ولی داشتن میرفتن از پشت دیدمشون

یعنی با این خواب حاجتم برآورده شده اخه قبلا خواب تشییع جنازه ی امام حسین و خواب حضرت عباس و امام حسی ...

ان شالله، شاید این خواب یه نشونه باشه . به هر کدوم از بزرگوارانی که تو خواب دیدین و به دلتون اومد میتونین نذر کنید . نذرتون هر چیزی میتونه باشه ،هر چیزی در توانتون هست ،حتما نباید خیلی بزرگ باشه . مثلا میتونین نذر کتید یه روضه مثلا حضرت عباس ع بخونید خونه تون . ازین به بعد هم خوابهای خوبتون رو تعریف نکنید چون تعریفش باعث میشه دیگه این خوابها خوب رو نبینید💚