2789
عنوان

🔴پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بله دانشگاه خوارزمی تهران قبول شدم فکر کنم داره شما مطمئنید که میشه

اره من از مشاوره خود دانشگاه پرسید، و خودمم تو پیام نور تغییر رشته دادم از مددکاری به روانشناسی

شما هم می تونید باز پرس و حو کنید ولی بازم میشه

فکر نکنم اعتراض قبول شه حالا ضرری نداره ولی  چون متقاضی علوم تربیتی زیاد شده ظرفیتش زود پر میش ...

خیلی ممنونم 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
به نظرم یه سر برو دانشگاه بپرس

اره فردا میرم 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
اره من از مشاوره خود دانشگاه پرسید، و خودمم تو پیام نور تغییر رشته دادم از مددکاری به روانشناسی شما ...

عزیزم یه سوال دیگه شما الان فارغ التحصیل شدید و اینکه روانشناسی پیام نور رشته خوبیه

من انجام دادم از اقتصاد به روانشناسی 

شما هم پیام بودید اینکه پس اینکه میگن فقط از رشته های مثل جامعه مددکاری میشه به روانشناسی رفت چی پس؟

و اینکه الان راضی هستید از رشته تون

اره من از مشاوره خود دانشگاه پرسید، و خودمم تو پیام نور تغییر رشته دادم از مددکاری به روانشناسیشما ه ...

سلام وقتتون بخیر ممکنه درخواست منو قبول کنید؟! 

دانشجوی مددکاری اجتماعی هستم ترم اول الان مهر ترم دومم درخواست تغییر رشته به روانشناسی دادم میخوام چند سوال ازتون بپرسم