2789
عنوان

🔴پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه تغییر رشته به روانشناسی باید مددکاری اجتماعی و جامعه شناسی بخونی بقیه رشته ها ربطی به روانشناسی ...

جدا  از علوم تربیتی نمیشه من رشته جامع شناسی دولتی اوردم 

جدا  از علوم تربیتی نمیشه من رشته جامع شناسی دولتی اوردم

نه نمیشه دوستم مددکاری رفت بعد یه ترم تغییررشته داد روانشناسی، چون درساش شبیه به هم هس تو ترم اول، و یا اینکه رشته ای که میخوای تو یکی از دانشگاه های پیام نورتون که بدون ازمون ثبت نام میکنن ثبت نام کنی بعد مهمان بشی به دانشگاه هدفت مهمان شدن که قبول کنن شانسی هس ولی تغییر رشته صد درصد معدل هم بالای 12

معدات چن

9.70 اینا معدل نهایی

13 معدل کتبی 😔

تا پارسال 1۸ بودم بخدا 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
فکر کنم با سوابق بتونید برید 

آخه میگن چون اولویت اولت هرچیه باید بری

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
اگر اون دانشگاهی که جامعه شناسی قبول شدی روانشناسس هم داره میتونی یه ترم جامعه بخونی بعد تو خود همون ...

واقعا بله دانشگاه خوارزمی تهران قبول شدم فکر کنم داره شما مطمئنید که میشه

دردسر نداره گلم ممکنه یهو قبول نکنن و اینکه میگن رشته باید مرتبط باشه درسته

نه من انجام دادم هیچ مشکلی نداره تو سایت گلستان درخواست میدی بعد که تایید شد میری پیش کارشناس رشته و بهتون میگه چکار کنی بعدهم تطبیق میزنی که دروسی که مطابقت داره دیگه برات پاس بشه که نخوای دوباره بخونی 

خیلی ممنونم ❤️❤️❤️❤️ اعتراض بزنم درست نمیشه علوم‌تربیتی بیارم ؟

فکر نکنم اعتراض قبول شه حالا ضرری نداره ولی

چون متقاضی علوم تربیتی زیاد شده ظرفیتش زود پر میشه

ولی چه شما چه استارتر زمان انتخاب واحد سعی کنید درسایی انتخاب کنید که بین ۲ رشته مشترک باشه که تطبیق بخوره

عمومی ها مشترک داره اما اختصاصی بین بعضی رشته ها مشابه نداره و باید درسای همون رشته رو بگیری