2821
2789
واکسن ها رو ادامه بده منظورم دوره های یادآور هست کرونا هیچ وقت نمیره مثل سرما خوردگی... آنفولانزا ...

من که الان حالم بده میتونم واکسن بزنم یا باید خوب شم بعد؟

دنیا گذرد، محنت دنیا گذرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که الان حالم بده میتونم واکسن بزنم یا باید خوب شم بعد؟

ما همه درگیر شدیم اتفاقا تو خانواده فقط من واکسن نزدم الان من و بقیه هیچ تفاوتی نداریم 

واکسن چاره نیست شده مثل آنفولانزا که هر سال یه دوره چند ماهه مردم درگیر میکنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ما همه درگیر شدیم اتفاقا تو خانواده فقط من واکسن نزدم الان من و بقیه هیچ تفاوتی نداریم  واکسن ...

چندوقت درگیر بودین؟من دی ماه ۱۴۰۲گرفتم باعلائم گلودرد وسرفه وتهوع واسهال وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه نمیدونم چه ویروسی بود 

واکسن ها رو ادامه بده منظورم دوره های یادآور هست کرونا هیچ وقت نمیره مثل سرما خوردگی... آنفولانزا ...

منم دی ماه ۱۴۰۲ گرفتم با گلودرد شروع شد بعدسرفه خشک وتهوع وبیحالی وسنگینی قفسه سینه وبی اشتهایی واسهال ودل ضعفه نمیدونم چه ویروسی بود الان بعد چندماه ترشح بینیم سبز میشه آبریزش ندارم  ویکم ترشح سبز ازدهانم خارج شده بود نمیدونم ادامه همونه یا دوباره گرفتم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز