2777
2789
عنوان

فولیکول ۱۶

557 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میشه راهنماییم کنید

تنبلی تخمدان دارم

من امروز سونو‌ واژینال انجام دادم

روز هشت پریودی

فولیکول راستم ۱۶ بود چپم ۱۵ اینا

برام دوتا امپول

فولیگنان یا همون HCG نوشت که گفت دوتاشو سه شنبه بزنم میشه روز ۱۱ پریودی که بعدش اقدام کنیم

بنظرتون امیدی هست ؟

البته امپول دور نافی هم نوشتن که امروز و فردا شب بزنم

من با همین فولیکول با پلی کیستیک ماه اول اقدام باردار شدم

چرا آمپول زدی میدونی این امپولا چقدر عوارض داره؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من با همین فولیکول با پلی کیستیک ماه اول اقدام باردار شدم چرا آمپول زدی میدونی این امپولا چقدر عوار ...

اخه ۷ ماه اقدامم باردار نشدم این سری اینارو نوشت برام یعنی خطرناکه نزنم؟بارداری اولمم هست تجربه ندارم اخه من از بچگی تنبلی داشتم در سال شاید سه چهار بار پریود میشدم اونم با زور دارو الانم که ۲۹ سالمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه ۷ ماه اقدامم باردار نشدم این سری اینارو نوشت برام یعنی خطرناکه نزنم؟بارداری اولمم هست تجربه ندار ...

اره خطر ناکه به جای این امپولا برو ورزش چهار پنج کیلو وزن کم کن 

قرص گلای وانس بخور و اسپرم همسرت رو قوی کن چیزای مقوی بهش بده بخوره آمپول نزن سرطان زاست خودت نابود نکن

هفت ماه که چیزی نیست خیلی هم طبیعیه خیلی ها زمان بیشتری انتظارند 

منم ۲۸ سالگیم بچه دار شدم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اره خطر ناکه به جای این امپولا برو ورزش چهار پنج کیلو وزن کم کن  قرص گلای وانس بخور و اسپرم هم ...

همسرم که متاسفانه واریکوسل داره اونم از اون طرف 🤕باید عمل کنه اسپرماش اصلا خوب نیست 

جفتمونم یه دردی داریم  😑

بدبختی ۵۶ کیلوام  نمیشه وزن

کم کرد ولی ورزش باید کنم راست میگی 

موندم توی دورای بزنم یا نزنم مرسی که راهنماییم کردی عزیزم🌹

اخه ۷ ماه اقدامم باردار نشدم این سری اینارو نوشت برام یعنی خطرناکه نزنم؟بارداری اولمم هست تجربه ندار ...

عزيزم اگه دارو خوردي امپولتو بزن خداي نكرده كيست ميشه 

بعد من نميگم ابن دوستمون غلط ميگه بله عوارض داره اما تشخيص دكتر شما ابن بوده دوتا فوليكول هم داري امپول بزن اقدام كن باردار ميشي ايشالله 

عزيزم اگه دارو خوردي امپولتو بزن خداي نكرده كيست ميشه  بعد من نميگم ابن دوستمون غلط ميگه بله ع ...

ممنونم از پاسخگوییتون دارو تقویتی بوده lp6 اوابوست اینجور چیزا ولتروزول اره منم میگم شاید شانسم با این امپول باشه ولی خیلیا میگن کیست میگیری

ممنونم از پاسخگوییتون دارو تقویتی بوده lp6 اوابوست اینجور چیزا ولتروزول اره منم میگم شاید شانسم با ا ...

اگه لتروزول خوردي حتما حتما امپول بزن چون ممكنه كبست بشه عزيزم 

كلا ببين اينجا براي اينه كه از تجربيات هم استفاده كنيم اما نبايد يادمون بره خيلي چيزارو ماها نميدونيم و دكتر كارشه علمشو داره بايد به حرفش گوش بديم 

اوابوست روزي چند تا مبخوري من روزي دوتا 

ممنونم از پاسخگوییتون دارو تقویتی بوده lp6 اوابوست اینجور چیزا ولتروزول اره منم میگم شاید شانسم با ا ...

اهان راستي عزيزم ببين لتروزول داروي محرك رشد فوليكوله يعني فوليكولت رو بزرگ ميكنه 

امپولي كه بهت داده فقط لاعث ازاد شدن تخمك هات ميشه و اگه نزني و تخمكهات نتونن ازاد بشن ممكنه كيست بشه 

اگه لتروزول خوردي حتما حتما امپول بزن چون ممكنه كبست بشه عزيزم  كلا ببين اينجا براي اينه كه از ...

اره عزیزم راست میگی شوهرمم میگه  دکتر صلاح دونسته

من روزی دوتا میخورم البته اینم بگم تنبلی کردم مرتب نخوردم 

اهان راستي عزيزم ببين لتروزول داروي محرك رشد فوليكوله يعني فوليكولت رو بزرگ ميكنه  امپولي كه ب ...

پس که اینطور من اصلا هیچی نمیدونم واقعا خدا خیرتون بده الان فهمیدم هر دارو واسه چیه