2777
2789
عنوان

هزینه ها خیلی بالاس وای به حال ...

153 بازدید | 5 پست

قشر ضعیف جامعه 

واقعا یه محصل که تو قشر ضعیف باشه چجوری میتونه تحصیل کنه😢امروز دو و ۸۰۰ فقط ثبت نام  ازمونم غیر حضوری بقیه ازمونا ۸ تومن و ۷ تومن  بود اونایی که ندارن چی ؟ اونا چی کار کنن ؟ هر کتاب ۴۰۰ ۵۰۰ تومن ! چجوری میتونن از پس هزینه ها بر بیان؟ عدالت کجاست ؟ الان همه با پارتی قبل شدن این همه محصل که با جون و دل خوندن بدون منابع بدون ازمون خوندن ولی حقشونو خوردن جگرم اتیش میگیره وقتی میبینم هم سن و سالامو که این وضعیت و دارن میخونن و هیچی به هیچی بعد با این وضعیت میگن چرا امار خودکشی رفته بالا .این همه اضطراب و استرس واقعا اوضاع افتضاحه 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻

من برای کنکورانقداسترس داشتم ابرومژه وموهام ریخت اخرش چی الان ۲تابچه دارم خانه دارم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای کنکورانقداسترس داشتم ابرومژه وموهام ریخت اخرش چی الان ۲تابچه دارم خانه دارم

واقعا خیلی بده ایندت وصله به چند تا عدد و رقم باشه 

خدا حفظ کنه بچه هاتو

واقعا خیلی بده ایندت وصله به چند تا عدد و رقم باشه  خدا حفظ کنه بچه هاتو

فداتم گلم جاهای دیگ حقمونوخوردن دوستم دیپلمم نداشت الان مددکاره حالامن بالیسانس کارگیرم نیومد

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
فداتم گلم جاهای دیگ حقمونوخوردن دوستم دیپلمم نداشت الان مددکاره حالامن بالیسانس کارگیرم نیومد

الان همه چی فقط پول و پارتی یعنی اینارو نداشته باشی دیگ بایذ تا دم مرگ بری ک موفق باشی یه زندگی سرپا کنی