2777
2789
عنوان

مهمونی رفتن😑

295 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم 

ما امشب تصمیم گرفتیم بریم خونه خواهرشوهرم هم شب نشینی هم کار داشتیم میخواستیم ی حساب کتابی بکنیم ب همسرم گفتم از الان زنگ بزن اطلاع بده (اینم بگم خونه مادرشوهرم کنار ماس و همسایه ایم) ایشون ب همسرم گفته بود ک والا بچه ها الان از غروب میگن بریم خونه مادربزرگ شمام بیاید اونجا حساب کتاب میکنیم ب نظر شما کارش درست بود ک اینجوری انگاری مارو پیچوند شما بودید ناراحت نمیشدید؟؟؟

واقعا ناراحت میشدم

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیخیال ناراحت نشو 

ولی دیگه هم تماس نگیرین بگین میایم اونجا

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

منکه خواهر شوهرم پننج ساله خانه داره هنوزززز رو نداده بریم خونش.شاید شوهرم از بیخبر من رفته ولی من هنوزززز نرفتم .به هر کی میگم باور نمیکنه بخدا

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

الان همه دارن میگن به فکر شرایط خودتون باشید و اولویت خودتون باشید

اونم همین کار رو‌کرده میخواسته بره خونه مادرش،قبل شما برنامه ریخته

شما هم حتما وقتی مهمون میاد خونه ات اولویت خودت و برنامه ات باشه

نه ناراحت نمیشدم 

عصر رنگ زدین اونا هم برای عصر برنامه داشتن، یا باید کلا کنسل میکردن یا پیشنهاد میدادن که جای دوم همدیگر رو ببینین که خب جای دوم خونه مادر شوهرت هست ولی یادت باشه خونه مادر همسرته،غریبه نیست. 

خونه غریبه که نمیری 

من