2777
2789

بیکاره

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

چه حوصله‌ای دارید واسه پسرای مردمم می‌شینید حرص می‌خورید

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر مردم چیه؟!شوهر ایندمه

امیدوارم بزرگ شی و بدونی کسی که از الان بهش شک داری بدرد زندگیت نمی‌حوره. به هرحال موفق باشی دیگه حتما دوست داری بشینی از الان اعصابت خورد بشه. دیگه هرکسی از زندگی توقعش فرق داره حتما شما توی رابطه توقع آرامش ندارید

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

خو منم بیکار باشم تو خونه هی انلایتم دیگه تقصیری نداره

شوهر اینده بیکار بنطرت انتخابت درسته؟

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
امیدوارم بزرگ شی و بدونی کسی که از الان بهش شک داری بدرد زندگیت نمی‌حوره. به هرحال موفق باشی دیگه حت ...

خیانت پدرم به مادرم و اینکه شاهدش بودم کاری کرده نمیتونم به چشمای خودمم اطمینان کنم میخوام برم پیش ی روانشناسی چیزی 

خو منم بیکار باشم تو خونه هی انلایتم دیگه تقصیری نداره شوهر اینده بیکار بنطرت انتخابت درسته؟

یکی دوماه دیگه مدرکشو میگیره میره سرکار ،تا سرکار نباشه ازدواجی هم در کار نیست

خیانت پدرم به مادرم و اینکه شاهدش بودم کاری کرده نمیتونم به چشمای خودمم اطمینان کنم میخوام برم پیش ی ...

خواهرانه می‌گم اگر سنت پایینه دلبسته نشو از زندگی پدر و مادرت عبرت بگیر و حتما پیش روانشناس هم برو. و به کسی زود اعتماد نکن. و اینم بدون که آدما میرن تو رابطه که آرامش داشته‌باشن اگر نداری یعنی بی‌فایده‌ست. و درآخر هیچ‌کس ارزش نداره که بخوای خودتو اذیت کنی و تو فکر باشی 

شوهر منم همینه

اما چون لپتاپش رو روشن میذاره و تلگرامش رو نمی بنده هی میزنه آنلاین

اما خیلی وقتا اصلا پاش نیس

شاید اینم همینه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

شوهر منم همینه اما چون لپتاپش رو روشن میذاره و تلگرامش رو نمی بنده هی میزنه آنلاین اما خیلی وقتا ا ...

یعنی اگه نبنده میزنه انلاین ؟اخه واسم عجیبه همش انلاین باشه !