2777
2789
عنوان

برم بهش بگم؟

112 بازدید | 9 پست

سلام

من خیلی همکلاسیمو دوست دارم. اون اصلا خبر نداره. منم درون گرامو و سرم همیشه تو لاکم بوده و حتی نمیدونم با کسی رابطه داره یا نه. رشتمون جوری نیست کار باشه واسم. منم رفتم گزینش انتظامی و میخوام از تحصیل انصراف بدم. کسی چه میدونه شایدم قبول کرد باهام زندگی کنه. هیشکی از علاقه من باخبر نیست. حتی خانوادم نمیدونه دارم اینکارا رو میکنم. به نظرتون چیکار کنم؟ واقعا اون دختر رو دوست دارم و نمیتونم به هیچ چیز دیگه ای فکر کنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم بهش بگید. حداقل میفهمید علاقه و حستون یه طرفست یا دو طرفه. نظرشو راجع به خودتون بپرسید.  ...

اون دختر خیلی ظاهر عالی ای داره. من پایین شهر زندگی میکنم. ولی حاضرم همه عمرمو واسه رفاهش صرف کنم. ضایع نیست توی محیط دانشگاه بپیچه؟ اون دختر بدش نمیاد؟ من نمیخوام اون ناراحت بشه

اون دختر خیلی ظاهر عالی ای داره. من پایین شهر زندگی میکنم. ولی حاضرم همه عمرمو واسه رفاهش صرف کنم. ض ...

مهمترین نکته اینه که اعتماد به نفس داشته باشید. در کنار ظاهر خوب ایشون حتما شما هم ویژگی های خوب ویژه خودتون دارین. 

وقتی به خودش بگین، اگر اون نظرش منفی باشه و علاقه ای نداشته باشه به کسی نمیگه. پس جز خودتون و ایشون کسی از این موضوع باخبر نمیشه. 

با صحبت نکردن و چیزی نگفتن خودتون عذاب میدین 

حداقل تکلیف تون با خودتون روشن کنید.