2777
2789
عنوان

لانه گزینی

131 بازدید | 19 پست

خانما امروز ازروز اول پریود حساب کنم میشه روز ۱۷ این ماه برا بارداری اقدام کردم سه روزه دل درد دارم شدید نیس تخمدانام تیرمیکشن دل درد خفیف دارم که میادو میره ترشحم دارم بعضی وقتا کمه بعضی وقتا زیاده به پشتم درازمیکشم سمت راستم سفت تراز سمت چپه 

میتونه علائم لانه گزینی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم تخمک گذاریه لانه گزینی وقت پریود یا بعدش اتفاق میفته

کی گفته روز ۱۷ پریود تخمک گذاری؟؟؟ کسی ک پریودش۳۱ روزه ام باشه ۱۲ یا۱۴ پریودش تخمک گذاری 

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
کی گفته روز ۱۷ پریود تخمک گذاری؟؟؟ کسی ک پریودش۳۱ روزه ام باشه ۱۲ یا۱۴ پریودش تخمک گذاری 

یعنی میتونه لانه گزینی باشه

من دقیق از سیکل و اینا سردرنمیارم ولی من ۲۸ مرداد پری شدم بعدشم ۳۰ شهریور میشه با توجه به اینا بگین من تخمک گذاریم کی میشه 

یعنی میتونه لانه گزینی باشه من دقیق از سیکل و اینا سردرنمیارم ولی من ۲۸ مرداد پری شدم بعدشم ۳۰ شهری ...

خب ینی هرماه منظمی ؟؟؟

اگه اخر این ماه و حساب کنم تقریبا دو هفته مونده به موقع پریودم 

خب خیلییییی زودههههه خیلیییی ☺️حداقل ۱۲ روز دیگ باید صب کنی من ۹ روز دیگ موعدم

بله ماه اول🥰

عزیزم شمام علائم دارین فک میکنین که باردار باشین من بالاتراز جای زخم سزارین هم طرف چپ هم راست تیرمیکشه همین الانم دردش میادو میره نمیدونم برا چیه