2777
2789

برای من این اتفااق افتاده

و حالا بعد از مدت ها قراره دوباره باهاش روبه رو بشم

خیلی ناراحت کننده ست

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواج کردم بحث با خانوادم زیاد داشتم و دیگه هیچ وقت ندیدمش...دوستی ک در این حد باهم راحت بودیم ک لباسا و همه چیمون برا هم بود حتی باهم حمومم میرفتیم و کلی مسخره بازی داشتیم 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

نه نشده امامن ی مدت نزدیکترین دوستموکنارگذاشتم وقتی سرعقل اومدبرگشتم سمتش

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

اره دوستی ۶ساله رو یهو کنار گذاشت! بدون دلیل... 

هنوز دلتنگشم... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
شاید داره نامزد میکنه 

نه داستان این نیست

تاپیک اتفاقات بین مونو یه روزی میزنم 

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
من اونو کنار گذاشتم :)ولی خب بی دلیل نبود ،قبلش دعوا کردیم

ما دعوا نکردیم

بی لیاقت بود

بله 😂 یه همکلاسی داشتم از سالن ۸۶ باهم دوست بودیم ، این دوستی خانوادگی شد

اما یه روز دیدم برداشته بلاک کرده همه رو 😂 فهمیدم نامزد کرده و نامزدش این کار رو کرده 

کاری ب درست و غلط ش ندارم اما خیلی دلم میخواست ب همسرش بگم ، من ۱۶ سال با همسر فعلی شما دوست بودم ، چ اتفاقی افتاد ک زدی تمام دوستای خانم همسرت رو پاک کردی و بلاک کردی ، الان مثلا چی شد !؟ 

اما خب دیدم زندگیش با ارزش تر از حرفای ما است ، خلاصه ک بله داشتم و از یه اکیپ ۷ نفره ، خانمش حذفش کرد 

و جالب اینجاست خانمش سن کمی نداشت ک بگیم بچه هست ، نمیدومم چرا 

اما حتما مطمن نبوده ب همسرش ک این کار رو کرده 😂 

آره بخاطر دید سیاسیم من رو گذاشت کنار،حالا چرا قراره دوباره ببینیش؟یعنی جایی میری که اونم هست یا قرا ...

نه نمیخوام دیگه رفاقت باهاشو

ولی جایی باید برم که متاسفانه اونم اونجا هست

میبینمش

آره بی دلیل هنوزم فکرم درگیره که چرا همچین کاری کرد

قلبم درد میکنه