2777
2789
عنوان

به نظرتون پولمو ریختم دور؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استانبول که عین رشت خودمونه 😂😁😁

والا خیابوناشو که دیدم بد نبود زیادم تعریف آنچنانی نداشت من با اینکه اولین بار تو عمرم بود سفر خارجه میرم چیزی به چشمم نیومد برام عجیب نبود 

هعیی چقدر سعی کردیم فامیلای حسودمون نفهمن اخرش فهمیدن به محض اینکه گفتن خیلیم‌خوب و اینا چشم خوردیم ...

دیگه غصه شو نخورید بازم خداروشکر الان حالتون خوبه فکر کنید که ممکن بود خدایی نکرده اتفاق بدتری بیفته

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

دیگه غصه شو نخورید بازم خداروشکر الان حالتون خوبه فکر کنید که ممکن بود خدایی نکرده اتفاق بدتری بیفته

بله حداقل از این بابت خوشحالیم به یه سری چیزا رسیدیم 

ولی خب بقیه هم مثل ما مریض بودن با حال بدشون وقتشونو تو هتل هدر ندادن از این ناراحتم

خیلیم خوب شما کی رفتین؟ کجاهاش رفتین و چیکارا کردین هزینه اش چقدر شد؟؟

ما زمینی تا وان رفتیم . بلیط رو برادرم که خارج هست تهیه کرده بود . پروازمون از وان بود. استانبول هم تقریبا ۴ روز بودیم .که کلی جای دیدنی داشت.. مساجد .. پل.. گشت دریایی .. جزیره ها.. بازار.. پاساژهاش هم خوب بود .. میدان تکسیم...

ما زمینی تا وان رفتیم . بلیط رو برادرم که خارج هست تهیه کرده بود . پروازمون از وان بود. استانبول هم ...

اها خیلیم خوب وان هم گشتید؟؟ اون چطور بود ؟؟

ما حتا یه مرکز خرید هم رفتیم ولی انقد حالمون بد بود که خرید نکردیم فقط خوراکی خریدیم

ما زمینی تا وان رفتیم . بلیط رو برادرم که خارج هست تهیه کرده بود . پروازمون از وان بود. استانبول هم ...

من تکسیم هم رفتم با خیابون انقلاب تا برج گالاتا ولی چیزی به چشمم نمیومد نمیدونم چرا یهویی زده شدم از همه چی

از استانبول خیلی خیلی کوچکتره.. من زیاد خوشم نیومد

اها ما بجای سفر استانبول میخواستیم بریم چون این سفره زیاد خوب نبود منم خوشم نیومد از استانبول شایدم این کمبود علاقم بخاطر مریضیم بوده😕😂

بهرحال پیش میاد دیگه مریضی غیر قابل پیش بینیه سری بعدم هر برنامه ای دارید به کسی نگید واقعا یسریه ...

نگفتیم به تعداد کم مجبور شدیم بگیم چون باید مدارکمون پیش یکی میذاشتیم ولی فهمیدن بقیه اعصابمون خورد شد