2777
2789
عنوان

جگر در بارداری

73 بازدید | 10 پست

سلام من ۵ روز از موعدم گذشته .امروز نميدونستم جگر خوردم .دوستم فهمید گف واااای چرا خوردی تو بارداری ممنوعه.

من که نميدونستم آخه.

۱ روز قبل موعد بی بی زدم منفی بود آخه من چیکار کنم🥺.

خطرناکه بنظرتون؟

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مطمئنی بارداری؟؟ 

زیاد خوردی؟؟ 

با یه بار چیزی نمیشه توکل کن به خدا

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

حالا دیگه ن در این حد🫥

من اوایل بارداریم تو رمضون‌ بود منم عاشق شربت زعفرون هرروز موقع افطار می‌خوردم😋 

تا این که فهمیدم باردارم قطع کردم 🤣

در این روزگار عجیب؛ هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...
شما هنوز نمیدونی قبل موعود نباید بیبی بزنی باید بزاری بعدش؟

چون رنگ مو داشتم .تو شک بودم گفتم یه دونه بزنم که مطمعن بشم هستم یا نیستم😁

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
حالا دیگه ن در این حد🫥 من اوایل بارداریم تو رمضون‌ بود منم عاشق شربت زعفرون هرروز موقع افطار می‌خو ...

عزیززززم😁😁انشالله چیزی نباشه🥲🥺♥️

مطمئنی بارداری؟؟  زیاد خوردی؟؟  با یه بار چیزی نمیشه توکل کن به خدا

متوسط رو به زیاد خوردم.🥲اره عزیزم انشالله چیزی نباشه

متوسط رو به زیاد خوردم.🥲اره عزیزم انشالله چیزی نباشه

نگران نباش چیزی نیست من اوایل بارداریم ماهی خوردم نمیدونستم بده تو با بارداری دومم تازه فهمیدم بده😂

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
نگران نباش چیزی نیست من اوایل بارداریم ماهی خوردم نمیدونستم بده تو با بارداری دومم تازه فهمیدم بده😂

ماهی بد نیست آخه