2777
2789
عنوان

حرف آخر

201 بازدید | 11 پست

یک سال پشت کنکور نشستم بخاطر دروغ هایی که به من میگفتن مشاور های این موسسه.  خیلی بی مسِولیت هستن.متاسفم واسه صدا و سیما که چنین موسسه ای رو تبلیغ میکنه.مشاور هاش اول یک عالمه تحویلت میگیرن و میگن کارات رو پیگیری میکنیم و این حرف هابعد اینکه پول رو ریختی دیگ هیچ کاریت ندارن.تا ازشون نخریدم که ولم نمیکردن تا خریدم دیگ دست از سرم کلا برداشتن.اگ کسی هستی که داری واسه موسسه ها تحقیق میکنی اینرو از من داشته باش و پولت رو به هدر نده.بماند که هر 4 سال یکبار فیلم هاشون رو بروز رسانی میکنند.من کنکوری 1401 بودم این ها واسم فیلم های کنکور 1398 رو فرستاده بودن.این تاپیک رو نوشتم که بقیه مثل من گول نخورن.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کلا الانشم کلی خرج گذاشتم روی پشت خانوادم خدارو شکر داریم وضعمون توپه ولی واقعا دلم میسوزه واسه ...

واقعا پدر ها اینجور جاها خیلی گناه دارن  خداروشکر ایشالا بیشتر هم بشه