کلی باهام دعوا کرده که چرا شوهرت اینجوره جشنت باید خیلی لاکچری باشه چرا طلا نخریدن برات باید خونت خیلی عجیب باشه
ازش متنفرم چون با این حرفاش دلمو شکوند یه مادری چطور می تونه اینقدر بد باشه
همش با بقیه مقایسم میکنه
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
به خدا ازش متنفر شدم وقتی میام پیشش همش دلمو میخوره و پشیمون میشم از اومدن پیشش
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه اینجور نیست من جریان زندگیم رو بهش نمیگم چون کلا دوس دارم همه چیم شخصی یاشه ولی هی زندگیم رو مقایسه میکنه
اینکه مامانت توقع زیادی داره یا نه ، خودت بهتر میدونی ولی تا حد معقول شوهر و خونوادش رو مجبور کن برات خرج کنن.. من نکردم و هیچی نخواستم، حالا همونا میگن در حد لیاقتت برات کردیم... دلت واسه مرد جماعت نسوزه
نه ما رفتیم ماخ عسل ولی بعدش مامانم گفت باید عروسی هم بگیری دیگه تصمیم گرفتیم عروسی هم بگیریم
۵ سال دیگ ک همون آقا و خانوادش ی تشکر خشک و خالی هم نکردن. اونوقت میفهمی مادرت بخاطر کی و چی اصرار داشت. ب شخصه مادرم آدم کم توقعیه. بعد ۵ سال از زندگیم انققققد بهش غر میزنم و از دستش ناراحتم ک چرا اون موقع این چیزارو بهم نمیگفتی ک حد نداره.
یه مدت قطع رابطه کن چند ماه که گذشت بهش بگو بخاطر دخالتای بیجات نمیام پیشت و ...تا حساب بیاد دستش با ...
به خدا دیگه ازش بدم میاد اوایل نامزدی هی دلمو میخورد و میگفت به شوهرت بگو برات فلان کار کنه و ... و هی باعث میشد من با همسرم دعوا کنم و از چشمش بیفتم و هی مقایسم میکنه با بقیه
۵ سال دیگ ک همون آقا و خانوادش ی تشکر خشک و خالی هم نکردن. اونوقت میفهمی مادرت بخاطر کی و چی اصرار د ...
من ووقعا خسته شدم جوری شده زندگیم که به طلاق فکر میکنم همش دخالت میکنه
من ووقعا خسته شدم جوری شده زندگیم که به طلاق فکر میکنم همش دخالت میکنه
اون بزرگت کرده و اونه ک میدونه تو چقد ارزشمندی واسه همین دوس داره بهارستان برات فراهم بشه. بعدها قدرشو میفهمی انشالله. وقتی ک مادرشدی و دلت خاست تمام زیبایی ها و امکانات در اختیار دخترت باشه