2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 45 پست
خونه ب نامم  ماشین ب نامم کلی هم طلا دارم برام خریده

ببین الان که لو دادی نبایپ راحت بگذری بگو باید پرینت تماس بگیرم، و معلوم بشه چکار کردی، 

البته اگه مطمین نیستی اینکار زندگیتو خراب میکنه 

بعد که پرینت گرفتی دم اون زون از زندگیت قیچی کن

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان که لو دادی نبایپ راحت بگذری بگو باید پرینت تماس بگیرم، و معلوم بشه چکار کردی،  البته ...

من مطمنم هیچ شکی هم ندارم

چرا ی زن باید روزای ک شوهرم خونه نیست زنگش بزنه

و خدایی که در این نزدیکیست 
ی زنه زشت وقتی میبینیش حالت ب هم میخوره من آبرویی از زنه ببرم  حض کنه

دخترمنو تو شوهرای خودمونو نمیتونیم نگه داریم دختر مردمو بریم دعوا کنیم دختر مردم ک ب منو تو تعهد نداره ک شوهر باید ادم باشه ک نیست

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
دخترمنو تو شوهرای خودمونو نمیتونیم نگه داریم دختر مردمو بریم دعوا کنیم دختر مردم ک ب منو تو تعهد ندا ...

هرچی هست زیر سر زنای خراب و بد ذاته

دخترمنو تو شوهرای خودمونو نمیتونیم نگه داریم دختر مردمو بریم دعوا کنیم دختر مردم ک ب منو تو تعهد ندا ...

شوهرم فکر کرد بگه این حرفو زنه زده میگم معذرت میخام ک گفتن با تو دوسته

من مطمنم هیچ شکی هم ندارم چرا ی زن باید روزای ک شوهرم خونه نیست زنگش بزنه

دم اون زنه رو از زندگیت قیچی کن و حق طلاق و حضانت فرزند هم از شوهرت بگیر تا دیگه پاشو کج نذاره

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
هرچی هست زیر سر زنای خراب و بد ذاته

ن والا زیر سر همین شوهرای بدردنخورمونه

من تجربشو داشتم خب واقعا کاری ب اون خانم نداشتم

یکی بیاد ب خودت شماره بده تو تصمیم میگیری ک بگیری یا نه دوست بشی یا نه 

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
دم اون زنه رو از زندگیت قیچی کن و حق طلاق و حضانت فرزند هم از شوهرت بگیر تا دیگه پاشو کج نذاره

خداروشکر بچه ندارم

پنج ماهه عروسی کردیم 

ن والا زیر سر همین شوهرای بدردنخورمونه من تجربشو داشتم خب واقعا کاری ب اون خانم نداشتم یکی بیاد ب ...

لیاقتشون همون زنای خیابونی 

خداروشکر بچه ندارم پنج ماهه عروسی کردیم 

نداشته باشی هم بگیر بعدا که بچه دار میشی

ولی حسسسابی دم خودش و اون زنیکه رو قیچی کن بگو یکبار 

بعدم که این دوتا حق رو گرفتی بگو باز بفهمم ولت میکنم میرم

اون زنه چه ربطی داره به شوهر تو زنگ بزنه بحث بچه مدرسه ای کنه شما که بچه ندارین باید زنگ بزنه به برا ...

اره می‌دونم داستان 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز