2777
2789
عنوان

از سقط مکرر , پیگیری تا درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 959551 بازدید | 48270 پست
دخترا ما ميتونيم واسه بهتر كار كردن شكم روغن زيتون بخوريم مجازيم؟؟كلا واسه روان شدن شكم چي خوبه من ش ...

منم مشکل دارم تازه من لکم دیدم تا یکم شکمم درد میکنه از ترس سکته میکنم راستی شما کسی رو میشناسین که مثل من تو این هفته ها لک ببینه بعدشمشکلی نداشته باشه؟

خداوندا مراقبه پسرم باش
منم مشکل دارم تازه من لکم دیدم تا یکم شکمم درد میکنه از ترس سکته میکنم راستی شما کسی رو میشناسین که ...

اره عزيزم خيلي ها براي لك بايد ختما استراحت كني من امروز رفتم سرم زدم اومدم دارم از كمر درد و پادرد ميميرم انقدر درد دارم شكمم كار نميكنه خلاصه هر روز يه برنامه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزيزم خيلي ها براي لك بايد ختما استراحت كني من امروز رفتم سرم زدم اومدم دارم از كمر درد و پادرد ...

یعنی میشه تیکر ما هم مثل عادله فقط یک هفته بشه؟خدایا...

خداوندا مراقبه پسرم باش
دخترا ما ميتونيم واسه بهتر كار كردن شكم روغن زيتون بخوريم مجازيم؟؟كلا واسه روان شدن شكم چي خوبه من ش ...

اره روزی ی قاشق ناشتا بخور . رو سالاد بریز بخور.  عالیع

مینا قری هستم
سلام عزيزم.انشالله ماه اينده باردار هستي.من سابقه سه بار سقط داشتم.الان هفته هفت هستم.روزي دو تا هپا ...

حتما نتيجه ميگيري خيالت تخت

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
دوستان من چرا اینجوری هر روز یشکلیم . موندم بخدا . یروز پامیشم از صبح تا شب دور نافم میسوزه  ف ...

تا آخرش همينه تازه از ماه ٦ني ني هم اضافه ميشه يه روز حركت داره يه روز نداره يه روز سكسه داره يه روز نداره بساطيه كلا

نيلوفر تو قراره سركلاژ بشي حتما حتما فكر چاره باش براي يبوست

روغن زيتون حتما حتما با سالاد فراوون

آلوي خيس خورده

برگه زودآلو. و هلوي خيس خورده

و انجير

در كنارش كپسول لاكتوفم كه هم ضد عفونته هم ضد يبوست