2789
عنوان

ختنه

145 بازدید | 10 پست

بچه ها پسرم دوماه تازه تموم کرده میخواستم ختنه کنم دکترش معاینه کرد گفت شش ماهگی به بعد چیکار کنم؟ ببرم پیش یه دکتر دیگه؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

الان یه سری ادم روشن فکر میان میخورنت که ختنه نکن بذار خودش برا د.و.لش تصمیم بگیره😑😑😑

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چهل و پنج روزش بود ختنه کردم،روش حلقه

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
ما پسرمونو ۱۸ روزگی بردیم ختنه تو ۵ روزم حلقش افتاد ن اذیت کرد ن چیزی ن گریه

منم میخوام ببرم ولی دکترش گفت شش ماهگی به بعد ممکنه سرآلت اش کج شه دوباره جراحی کنید

منم میخوام ببرم ولی دکترش گفت شش ماهگی به بعد ممکنه سرآلت اش کج شه دوباره جراحی کنید

مآل پسرم که کج نشده خدارو شکر مال داداش کوچولومون هم تو ۳ روزگیش ختنه کردیم همین طور کج نشده والا آدم میمونه تازگیا دکترا قاطی کردن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
مآل پسرم که کج نشده خدارو شکر مال داداش کوچولومون هم تو ۳ روزگیش ختنه کردیم همین طور کج نشده والا آد ...

باز میبرم به یه دکتر دیگه نشون میدم

ختنه نقض حق تمامیت جسمانی کودک است و موجب از بین رفتن دو ناحیه بسیار حساس اندام جنسی در مردان ریگید بند و فرنولوم میشود. آمار این جراحی در بیشتر کشور های توسعه یافته بسیار پایین است و در آلمان برای مدتی انجام آن روی بدن یک

کودک سالم جرم به حساب می آمد اما با فشار جامعه پر نفوذ یهودی آلمان در نهایت سال ۲۰۱۲ مجلس آلمان رای به آزادی آن داد. تلاشهایی در دانمارک و ایسلند برای ممنوعیت این جراحی روی پسران خردسال انجام شد که به دلیل مشابه نافرجام بود. در این پیج به موضوع ختنه کودکان پرداخته شده است. متن زیر بخشی از بیانیه انجمن پزشکی اطفال آلمان در این مورد است:

برای DAKJ - آکادمی آلمان برای پزشکی کودک و نوجوان ، دکتر Christoph Kupferschmid: "همراه با بسیاری از انجمن های متخصص جراحی کودکان و نوجوانان در سراسر جهان ، آکادمی پزشکی کودکان و نوجوانان آلمان علیه ختنه هایی صحبت کرده است که از نظر پزشکی نیازی به انجام آن نیست. آنها بدن را به طور غیرقابل برگشت تغییر می دهند و با حفاظت از سلامت و رفاه کودکان در پسرانی که قادر به دادن رضایت نیستند همخوانی ندارند. به خصوص در شش ماه اول پس از تولد ، هنگامی که حتی غیر پزشکان مجاز به برداشتن پوست ختنه گاه هستند ، ختنه ها اغلب بدون بیهوشی کافی انجام می شود و بنابراین مطابق با قوانین هنر پزشکی نیست. کودکان درد بی موردی را متحمل می شوند. متخصصان اطفال و جراحان در آلمان از یک گفتگوی ملی گسترده درباره مسئله ختنه مردان بسیار استقبال می کنند تا به تفاهم برسند. آنها توصیه می کنند از ختنه کودکان پسر تا سن قانونی اجتناب کنند تا اینكه خودش بتواند در مورد بدن خود تصمیم بگیرد و قطع غیرضروری و غیر قابل بازگشت بافت اورژن از بدن کودک بدون کسب رضایت قانونی از خود فرد انجام نشود. ادامه متن در لینک زیر:

https://www.dakj.de/pressemitteilungen/5-jahre-beschneidungsgesetz-rechtsfrieden-zu-lasten-von-kinder-und-menschenrechten