2777
2789
عنوان

وام ازدواج

543 بازدید | 13 پست

سلام من میخوام وام ازدواجمو بفروشم کسی هست بخره☹ ۲۲۰ تومنه از بس که بانکا اذیتمون کردن و هر بار یه بهونه آوردن کلا منصرف شدیم هر ضامن معتبری بردیم یه چی از توش دراورد و رد کردن  قیمت فروش برا امسال میگن ۸۰ تومنه دقیق نمیدونم شرایط فروشم میگن باید صبرکنی وام واریزشه بعد مبلغی که توافق کردین بردارین ولی من میخوام امتیاز وامو کلا انتقال بدم به حساب خریدار و اونم پولو زودتر واریز کنه چون خیلی کارمون گیره تا پول نباشه هم نمیشه زندگی شروع کرد حداقل پول خونه اجاره ای بلکه از توش دربیاد هووووووف 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

عزیزم مگ به پولش احتیاج ندارین ؟؟

داریم خیلیم داریم ولی جور نمیشه مجبوریم بفروشیم بلکه یه مبلغی بیاد دستمون یه خونه اجاره کنیم 😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم بانک ؟ملت ثبت نام کردی

بله فرابانکش ثبت نام کردیم از موعدش گذشت فعلا حذفمون کردن باز میخوایم از نو یه جا دیگه ثبت نام کنیم 

بله فرابانکش ثبت نام کردیم از موعدش گذشت فعلا حذفمون کردن باز میخوایم از نو یه جا دیگه ثبت نام کنیم& ...

بدتریییین بانک ملت.ملت زود وام میده برای ضامن اذیت میکنه لعنتی.با رییس بانک بایستی صحبت میکردید اگه ضامن دارید

ملت خیلی اذیت میکنه.اگه ملت هستی با رییس بانک صحبت کنید سامانه فراموش کن.خودشون دستی وام بهت بدن.بجا ...

ملت ۳تا ضامن که حقوقش ۲۲ تومن بوده بردیم هنوووووز قبولشون نکردن آخر سرم حذفمون کردن همینجور موندیم نمیدونم وعده های الکی دولت چیه ک برا وام ازدواج ساده میگیرن و فلان ب جز بدبختی هیچی نداره 

بدتریییین بانک ملت.ملت زود وام میده برای ضامن اذیت میکنه لعنتی.با رییس بانک بایستی صحبت میکردید اگه ...

شما گرفتین از این بانک وام؟