2777
2789
عنوان

طراحی صنعتی

579 بازدید | 8 پست

طراحی صنعتی تهران مرکز قبول شدم 

کسی این رشته رو رفته رشته خوبیه؟

من خودم همیشه دوست داشتم یه رشته‌ای برم که تلفیق ریاضی و هنره و طراحی صنعتی تقریبا همینه کسی رفته؟

سلام خوبی عزیزم دانشجو شدین؟ من میخام کنکور بدم برای این رشته.کارشناسی معماری دارم اما به طراحی خیلی علاقه دارم دوسدارم تو زمینه طراحی جواهرات یا ماشین کار کنم شما رفتین دانشگاه؟ 

موندم بین دو رشته طراحی جواهرات و صنعتی میگم آموزش طراحی جواهرات آموزشگاه های آزاد هم هست طراحی صنعتی رو برای مهاجرت دوسدارم.شما دانشگاه دولتی قبول شدین یا آزاد با چه رتبه ای؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

موندم بین دو رشته طراحی جواهرات و صنعتی میگم آموزش طراحی جواهرات آموزشگاه های آزاد هم هست طراحی صنعت ...

سلام ببخشید من امروز پیامتون رو دیدم من آزاد قبول شدم تهرات مرکز اما نرفتم 

سلام خوبی عزیزم دانشجو شدین؟ من میخام کنکور بدم برای این رشته.کارشناسی معماری دارم اما به طراحی خیلی ...

راستش منم به طراحی علاقه داشتم اما نه طراحی صنعتی یعنی طراحی فرش میخونم اما بیرون دانشگاه 

چرا طراحی صنعتی نرفتین؟ من میخوام انتخاب رشته کنم لطفا راهنماییم کنین

من به یه کار دیکه ای علاقه داشتم. طراحی صنعتی رو صرفا برای اینکه یه رشته ای انتخاب کرده باشم و یه دانشگاهی برم انتخاب کردم.برای همین نرفتم

چرا طراحی صنعتی نرفتین؟ من میخوام انتخاب رشته کنم لطفا راهنماییم کنین

من خیلی از خود رشته اطلاعی ندارم 

ولی میخواستم یه رشته ای بخونم که تلفیق ریاضی و هنر باشه 

یه نفر این رشته رو بهم معرفی کرد

اما من فهمیدم چیزی که دوست دارم کار دیگه ای هست. اینه که که دیگه نرفتم

برای همین نمیتونم خیلی راهنمایی تون کنم در رابطه با رشته.