2777
2789
عنوان

ازدواج

134 بازدید | 18 پست

دوستان بنظرتون تو این شرایط داغوون مملکت ازدواج با پسری  ۲۷  ساله ک کارمنده با حقوق ده تومن و فقط یه ماشین داره و خانواده ش هم نمیتونن بهش کمکی کنن و ضعیفن میشه به ازدواج فکر کرد !؟ همو دوست داریم 🤦

اما حتی عروسی هم نمیتونیم بگیریم چون با پس انداز اون فقط بشه خونه اجاره کرد و وسایل اولیه رو جور کرد 

خودش میگه تو حیفی و نباید بخاطر عشق زندگیتو و خوشبختی تو نابود کنی 💔

راست میگه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه همینن

عروسی سنگین نگیرید لباس و جشن کوچیک هم میشه ولی اگه آرزوهای رویایی داری بیخیالش شو

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اخه الان همه تقریبا همین طورن😄

من خیلی احساسیم اون فک میکنه زود تو سختی و بی پولی کم میارم 😑 گفته از این بابت میترسه ک پشیمون شم خیلی حس بدیه واقعا بین دوراهی موندیم

به نظر من یه مدت کار کنین وسایل خونه بخرین و پول اجاره رو آماده کنین بعد برو سر زندگیت ...بعد که آماده شدن عروسی بگیر بهش فرصت بده تا پس انداز کنه میدونم با وضعیت جامعه سخته ولی باید خودتون هم پا به پاش کار کنی 

شرکت حسابدارع

ببین الان همینه توقع پسر که همه چی داسته باسه نداسته باش 

سن دخترم بالا بره هی شرایط بدتر 

من باشم اگه دوسش داسته باشم و بدونم اهل کار و تلاشه  ازدواج میکنم 

بعد سنش زیاد نیست فرصت استخدام دولتی هنوز داره 

همه همینن عروسی سنگین نگیرید لباس و جشن کوچیک هم میشه ولی اگه آرزوهای رویایی داری بیخیالش شو

🤕🤕 من قبول کردم ولی میگه نمیخام بدیختت کنم چون سنم ۲۱ میگه داری احساسی و هیجانی تصمیم میگیری 

🤕🤕 من قبول کردم ولی میگه نمیخام بدیختت کنم چون سنم ۲۱ میگه داری احساسی و هیجانی تصمیم میگیری 

آخی عزیزم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اسی حقوق 10 تومن واقعا کمه الان اجاره خونه فقط 10 تومنه 

من همسرم 25 میگیره و فعلا عقدیم ولی هزینه ها اینقد بالاست ک بعد عروسی هیچ پس اندازی نمیتونیم داشته باشیم

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
اسی حقوق 10 تومن واقعا کمه الان اجاره خونه فقط 10 تومنه  من همسرم 25 میگیره و فعلا عقدیم ولی ه ...

اره حرفش همینه میگه بدترین جای تهران هم خونه بگیریم ۳ ۴ تومن اجاره س وام هم که باید بدیم هیچی از خوشی زندگی نمیفهمیم