2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبته

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

هآله داره 

مارک روژان یا اطلس هوم بزن ببین چی میشه ان شاالله حامله باشی 

مدیکور و ویتاساین هاله کاذب خیلی دارن 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
یه سوال این هاله که میگین کجاشه که من نمیبینم؟ 😅😁 اصلا اگه مثبت یا منفی باشه چه شکلی میشه؟ من عقد ...

نور گوشیتو زیاد کن میبینی، روی جعبه بیبی چک توضیح داده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
هآله داره  مارک روژان یا اطلس هوم بزن ببین چی میشه ان شاالله حامله باشی  مدیکور و ویت ...

اره من ماه پیش دو تا مدیکور هم زمان زدم بلافاصله هاله کاملا واضح افتاد، فرداش رفتم آزمایش منفی بود 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اره من ماه پیش دو تا مدیکور هم زمان زدم بلافاصله هاله کاملا واضح افتاد، فرداش رفتم آزمایش منفی بود&n ...

منم همینو میگم انقد این یونی تست گولم زده همیشه هاله داره 

هآله داره  مارک روژان یا اطلس هوم بزن ببین چی میشه ان شاالله حامله باشی  مدیکور و ویت ...

نیست تو شهر ما هرچی دارو خانه بود گشتم کلا یونی تستن مارک دیگه ندارن چند ماهه

چهار ماه پیش کورتاژ کردم این ماه دوباره اقدام علایمم کاملا شبیه پریوده ولی نمیدونم مطمئن نیستم شایدم ...

بنظرم ک مثبت ایشالا ک مثبت باشه ، برا منم دعا کن بنظرم اگ مدیکور داشتی بهتر بود خیلیا میگن مدیکور خوبه

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
بنظرم ک مثبت ایشالا ک مثبت باشه ، برا منم دعا کن بنظرم اگ مدیکور داشتی بهتر بود خیلیا میگن مدیکور خو ...

ایشالله خدا از دهنت بشنوه خدا ایشالله هرچه زودتر دامنتو سبز کنه نیست مدیکور هرچی میگردم نیست

ایشالله خدا از دهنت بشنوه خدا ایشالله هرچه زودتر دامنتو سبز کنه نیست مدیکور هرچی میگردم نیست

ب حق آقا علی سالم سلامت بغلش بگیری ایشالا اول شما بعد همه منتظرا دامنشون سبز شه بعدم من حقیر😊💋

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️