2777
2789

سلام من 1 ترم دانشگاه اموزش عالی درس خوندم روزانه 

2 ترم مرخصی زایمان گرفتم 

2 ترم نرفتم 

حالا راه دور زندگی میکنم و کسی نیست بچمو بگیره که ادامه بدم 

میخواستم انصراف بدم گفتن باید واسه هر ترم 7 میلیون جریمه بدی 

چیکار کنم دوستان؟

ندارم هزینشو

برا بچت پرستار بگیری و همون پولو به پرستار بدی درسته بخونی خیبی بهتره تا جریمه بدی

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

وا 🫤اینا هم پولشونو یه جور دیگه در میارن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا بچت پرستار بگیری و همون پولو به پرستار بدی درسته بخونی خیبی بهتره تا جریمه بدی

شهرمون خیلی دوره تقریبا 800 کیلومتره تا دانشگاه 

یه شهر بودیم مشکلی نداشتم

شهرمون خیلی دوره تقریبا 800 کیلومتره تا دانشگاه  یه شهر بودیم مشکلی نداشتم

سخته واقعا مگه اینکه برین اونجا زندگی کنید

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

صبر کن تا اخراج شی . برای اخراج تحصیلی پول نمیگیرن . تا چهار سال پیش که اینجوری بود باز قانون عوض نک ...

دیگه نمیخوام درس بخونم 

2 ترم نرفتم اخراجم نکردن خودشون مرخصی رد میکنن 

اگر انتخاب واحد کنم و مشروط شم اخراجم میکنن؟

دیگه نمیخوام درس بخونم  2 ترم نرفتم اخراجم نکردن خودشون مرخصی رد میکنن  اگر انتخاب واحد ...

اره دو ترم پشت هم مشروط شی اخراجی 

ولی تعداد ترم هم حدی داره تا یه ترمی میتونن مرخص برات رد کنن. فکر کنم تا 12 ترم تو کارشناسی میتونن بعد از او ن عملا اخراج اموزشی میشی

من هم از دانشگاه دولتی انصراف دادم هم از دانشگاه غیرانتفاعی 

دولتی هیچی پول ندادم چون مدرکی بهشون تحویل نداده بودم میگفتن پول بده من ندادم و دیگه هم نرفتم 

غیرانتفاعی هم فک کنم دو سه تومن برای انصراف ازم گرفتن 

دیگه نمیخوام درس بخونم  2 ترم نرفتم اخراجم نکردن خودشون مرخصی رد میکنن  اگر انتخاب واحد ...

ولش کن پیگیری نکن خب شما که نمیخوای دیگه درس بخونی 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

2790
2778
2791
2779
2792