2777
2789
عنوان

خسته ام از زندگی

133 بازدید | 15 پست

ازدواج اولم ناموفق بود حاصلش ی پسر 9ساله اس،بعد شش ماه جدایی عاشق همسر دومم شدم ازدواج کردیم از همون اول پسرمو نمیخاست ولی من از بچم نتونستم دل بکنم از اولش میدونستم ازدواجم اشتباهه ولی بخاطرفرار از سخت گیریای خانواده گفتم فقط برم،الان دیگه رسماعصبی شدم همسرم ب حدی عذابمون میده و رو مخمون راه میره ک خودمو پسرم افسردگی گرفتیم،دخترو پسرمو بجون هم میندازه حرف زشت یاد دخترم میدم ک ب پسرم بگه ، مامان بابام تو ی ساله ناباورانه رفتن،خیلی پشتم خالیه خودم شاغلم ولی چون کارم تو خونس زیاد مشتری ندارم درحد پول تو جیبی برا خودمو بچم،کم اوردم چکار کنم رها بشم از این زندگی دلم میخاد بمیرم ولی نمیدونم چی ب سر بچه هام میاد،هرچند اخرش با کتکای خودم میمیرن😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسر سابقت  ،ازدواج کرده ؟ اگه میدونی ، پدر خوبیه بزار ،پسرت  بره پیش پدرش ،هفتگی برو بهش سر بزن ،یا اینکه ببرش پیش پدر شوهر و مادرشوهر سابقت

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
همسر سابقت  ،ازدواج کرده ؟ اگه میدونی ، پدر خوبیه بزار ،پسرت  بره پیش پدرش ،هفتگی برو بهش ...

با همون خانمی ک بخاطرش گند زد ب زندگی بچم ازدواج کرده ولی زندانه الان، پدرشوهرم در قید حیات نیست مادربزرگ و عمه هاشم گفتن ما قبولش نمیکنیم

دست خودم نیست بخدا دیوانه شدم دیگه 😭😭😭😭

شرایط خیلی سختی داری ،خیلی برات ناراحتم ،ولی دنیا اینجور نمیمونه ،حتی اگر هیچ راهی نداری ،یه اتاق کامل در اختیار پسرت بزار ،برای خرج و مخارجشم ،از همسرت پول نگیر ،وقتایی هم که همسرت هستش ،به پسرت بگو ،تو اتاقش بمونه ،چقدر دلم برای بچه  گرفت  ،خیلی مواظب روحیه اش باش ،دنیا اینجور نمیمونه بالاخره بچه بزرگ میشه ولی تا جایی که میتونی ،سعی کن ،کمترین اسیب روحی رو بخوره

شرایط خیلی سختی داری ،خیلی برات ناراحتم ،ولی دنیا اینجور نمیمونه ،حتی اگر هیچ راهی نداری ،یه اتاق کا ...

بچم بدتر از خودم عصبی شده، تربیتش داغووونه همسرم  اینقدر فحش رکیک داده بچم یاد گرفته،کنترلش از دستم خارج شده،همسرمم کارش تو خونس اصلا بیرون نمیره همین باعث شده ثانیه ای بی دعوا و کشمکش نباشیم 

دست خودم نیست میزنمشون در حد مرگ بعد خودمو میزنم عذاب وجدان روانیم کرده  کاش میشد بمیرم

نگو دست خودم نیست اگه دست خودت نبود میومدی منو میزدی یه غریبه رو میزدی همسایه رو میزدی  اینکارو نمیکنی چون میدونی اگه به بقیه صدمه بزنی از خودشون دفاع میکنن و ازت شکایت میکنن پس حرصتو سر اینا که قدرتی برای دفاع ندارن خالی میکنی 

دست خودم نیست بهونست اجازه نده مغزت گولت بزنه مادر خوبی برای بچه هات باش

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
بچم بدتر از خودم عصبی شده، تربیتش داغووونه همسرم  اینقدر فحش رکیک داده بچم یاد گرفته،کنترلش از ...

هر جور شده بچه رو ازین محیط سمی دور کن ،بزاریش بهزیستی  اسیبش کمتره تا پیش ناپدری ظالم