2777
2789
عنوان

شما رشته آزمایشگاهی خوندید

79 بازدید | 9 پست

به نظرتون زیست شناسی مولکولی ارزششو داره برم؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رشته همون میکروبیولوژیه؟؟؟

نه ولی میکروبیولوژی هم باید بخونی ولی کتابا جدا مثلا من انگل شناسی و ویروس شناسی کتاباشو جدا خوندم ولی قارچ شناسی وباکتری شناسی ام تو یک کتاب به اسم تا لوفیت ها خوندم خود کتاب میکروبیولوژیم هم بیشتر باکتری شناسی بود

خدایا دوستت دارم...

میکروبیولوژیه رشته خوبیه؟ برادرم قبول شده خیلی دو دلیم

ببین عزیزم تو رشته ها فقط فرهنگیان و پزشکی وپیراپزشکی  کارش مشخص شده هست بقیه رشته ها باید پارتی داشته باشی مثلا من الان دی سال نود وهفت درسم تموم شده ولی پارتی ندارم کار پیدا نکردم

خدایا دوستت دارم...

میتونه تو آزمایشگاه های طبی سرکار بره

برادرم غیرانتفاعی مشهد قبول شده نمیدونیم ارزش داره که بره شهر دیگه اخه هم هزینه خوابگاه هست هم شهریه 

یا اینکه یه رشته ازاد تو شهر خودمون بره خیلی دو دلیم

برادرم غیرانتفاعی مشهد قبول شده نمیدونیم ارزش داره که بره شهر دیگه اخه هم هزینه خوابگاه هست هم شهریه ...

به  نظرم علوم تربیتی پیام نور بخونه هم آسونه هم راحت تر کار گیر میاره

خدایا دوستت دارم...